ART PREPORUKA

KIC ,,BUDO TOMOVIĆ”: Predstavljanje novih knjiga Slavice Milošević sjutra

Nove knjige ,,Plava pomorandža” i ,,Kristalni mjesec od kamenja i pijeska” autorke Slavice Milošević biće predstavljene sjutra, 21.septembra, u Multimedijalnoj sali KIC-a ,,Budo Tomović” od 19 sati.

Gost večeri je crnogorska poetesa Milena Simonović, a moderatorka će biti Vjera Knežević-Vučićević , novinarka lista ,,Pobjeda” i Radio Bara.

Slavica Milošević je rođena 1992. u Crnoj Gori. Član je Udruženja Književnika Srbije. Do sada je objavila devet knjiga, dok će krajem godine biti objavljena i deseta knjiga ,,Hladne vatre”. Njen stil pisanja obuhvata opus refleksivne lirike, poezije u prozi, poezije, esejistike mikro-eseja, kolažiranja i intertekstualnosti. Objavila je i izdanje na engleskom jeziku ,,It’s all said Amelie” koje predstavlja kolekciju izabranih eseja iz sljedećih knjiga: ,,Cirkuzant, idealista i budala”, ,,Neka me uteši nebo”, ,,Sve je rečeno Ameli”. Piše tekstove za kulturno umjetnički magazin PULSE. Takođe je i blogerka izraelskih medija „Jerusalem Post“ (www.jpost.com) i „Times of Israel“ (blogs.timesofisrael.com).

kud duga