MODA PREPORUKA

BAR KOD SHOP PARFIMERIJE: Predstavljeni noviteti  brenda Yves Saint Laurent

 

Večeras je mejk ap  tim koji su činili Miha Obid, regionalni mejk ap artist iz Slovenije, Amra Tufo i Vesna Bajramović, L’Oreal brend, predstavio u parfimeriji BAR KOD SHOP-u u Ulici ,,Ivana Vujoševića” paletu novih proizvoda Yves Saint Laurent. To je ujedno bila prilika da se saopšti da je ISL najbrže rastući brend na svjetskom nivou kada je u pitanju mejk ap i da gost iz Slovenije na modelu demonstrira kako se ovi noviteti koriste.

On  je predstavio najnovije trendove kada je u pitanju mejk ap za usne: Combo lips, Bitten lips i Ombre lips. Ukazao je i na efekte na usnama koji se postižu uz pomoć Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture, najprodavanijeg YSL ruža za usne, ali i koristeći Yves Saint Laurent Tatouage Couture, tečni ruž za usne koji daje dugotrajan efekat, poput tetovaže.

Lip showroom osmišljen je kao animacija za usne. All hours foundation – tečni puder za lice je jedan od rijetkih pudera koji je waterproof, partyproof, urbanproof i transferproof.

Mascara Volume Effet Faux Cils The Curler je novitet koji omogućava uvijanje trepavica i daje volumen.

Dame su, osim različitih vrsta ruževa, sjajila i olovaka za usne bile u prilici da isprobaju  i druge novitete ovog branda.

-U mejk apu je pravilo da sve treba koristiti po malo, nikako imati previše mej apa. YSL proizvodi posvećeni su damama koje žele da budu drugačije, onima koje vole luksuzne stvari, a ne klasiku-kazao je Obid.  

Tokom event-a naglašeno je i da se sva tehnika mejk ap-a  koje su gošće bile u prilici da vide na modelu može jednostavno postići.

Svi proizvodi YSL biće u prodaji u BAR KOD SHOP parfimerijama.

Mn.M.

Foto: B. Šekularac