DRUŠTVO PREPORUKA

MONTENEGRO AIRLINES: Poklon vaučeri za Tatjanu Vukićević i Ninu Maraš

 

Tokom gostovanja u jutarnjem programu TVNK, Milena Đergović – Perunović, PR menadžerka nacionalne avio kompanije Montenegro Airlines, u ime kompanije poklonila je  vaučere namijenjene, kako je rekla, heroinama iz Nikšića, Tatjani Vukićević i Nini Maraš koje su donirale bubreg sugrađanima. Ovaj gest iznenadio je sve u studiju.

Poklon se odnosi na tri dana- vikend u Beču, 2×2 osobe, sa uračunatim taksama, transportom do centra grada i smještajem u hotelu sa 4*. Uslov je da samo i jedino one mogu da putuju sa još po jednom osobom.

-Nismo željeli da skrećemo pažnju ovim poklonom, pa zato molimo vas da proslijedite ove vaučere vašim i našim heroinama. Ovo je skroman poklon u odnosu na ono što su one darovale svojim sugrađanima, a i svima nama koji smo svjedočili ovako herojskom podvigu. Naša želja je samo, da kao društveno odgovorna kompanija, damo do znanja ovim divnim ženama da smo primijetili njihov gest, da smo ponosni na njih, da su nas sve pomjerile sa mjesta i navele da se preispitujemo o pravim ljudskim vrlinama. Nije ni čudo što ovakav junački gest dolazi baš iz Nikšića i baš od žena, i zato im hvala, i u ime MA i u ime svih nas, građana Crne Gore – navela je Đergović – Perunović u studiju TVNK.

Ona je dodala da nacionalna avio kompanija uvijek izlazi u susret svima koji im se obrate za podršku kada je riječ o ozbiljnim medicinskim slučajevima, ali, kako je kazala, ne smatraju da takve aktivnosti treba javno promovisati.

Mn.M.