ART PREPORUKA

ZA DAN PLANULA PRVA SERIJA JEDNODNEVNIH SEA DANCE ULAZNICA: Nova promo cijena 14,99€

Ostalo je još tri sedmice do početka ovogodišnjeg petog jubilarnog izdanja Sea Dance festivala, koji će biti održan od 30. avgusta do 01. septembra na plaži Buljarica. U toku jučerašnjeg dana, prvi kontigent jednodnevnih ulaznica za drugi i treći dan festivala po poklon cijeni je rasprodat, a od danas se u prodaji može naći novi veoma ograničen kontingent dnevnih ulaznica za ove dane po cijeni od 14.99 eura pojedinačno.

Cijena ulaznice za prvi dan festivala, u iznosu od 2 eura, ostala je ista, a cjelokupni prihod biće usmjeren za projekat izgradnje javnog dječijeg igrališta na teritoriji Opštine Budva.


Lista izvođača se popunjava, a svoje nastupe su već potvrdili Dimitri Vegas i Like Mike, Paul Kalkbrenner, Nine Kraviz, Alie Merton, Dax J, Francois X, Antigone, Slomo, Eagles & Butterflies, Sofia Rodina, Hladno Pivo, Van Gogh, Marko Louis, Krešo Bengalka, Vojko V, Who See i brojni drugi.

Omiljena akcije 4+1 traje još danas i sjutra

U toku je i akcija „4+1“, namijenjena svim onima koji žele da nezaboravno ljetnje festivalsko iskustvo podijele sa svojom ekipom. Akcija traje još samo danas i sjutra do kraja dana. Aktuelna cijena trodnevne ulaznice za Sea Dance festival iznosi 24.99 eura, a mogu se nabaviti posredstvom Gigstix prodajne mreže, na 54 prodajna mjesta u 23 grada Crne Gore. Više informacija na www.seadancefestival.me.