ART PREPORUKA

SJUTRA POČINJE BEDEM FEST: Nastupaju Massimo, Anica Dobra, Električni orgazam…

Deveti Bedem fest biće održan u Nikšiću od 3. do 5. avgusta, uz veoma bogat i raznovrstan repertoar, na drevnim zidinama Bedema. Prvu noć festivala obilježiće nastupi Masima Savića, Električnog orgazma i Anice Dobre, Smoke Mardeljana kao i Bolesne štenadi.
Iz organizacije Bedem festa najavljuju dobru atmosferu, kvalitetan program i prepoznatljivu pozitivnu energiju.
– Na tvrđavi ovih dana zaista vlada nevjerovatna energija. Mladi ljudi i mnogo prijatelja koji vjeruju i podržavaju naš festival. Očekujemo mnogo dobru svirku jer će 9. Bedem fest obilježiti nastup muzičkih legendi, nevjerovatnih talenata i emocije – poručio je direktor festivala Petar Šundić.
Tvrđava je prostorno ograničena pa samim tim i broj ulaznica koji će se naći u prodaji te iz organizacije festivala poručuju da posjetioci svoje karte obezbijede na vrijeme.
Osim u okviru prodajne mreže Gigstix-a, ulaznice je moguće kupiti od 3. avgusta  i na prodajnom mjestu koje se nalazi na ulazu u festival, svakog festivalskog dana od 13h.
Podsjetimo, deveti Bedem fest održava se pod konceptom ,,Tvoj grad” na kojem će nastupiti Massimo Savić, ,,Električni orgazam” i Anica Dobra, ,,Beogradski sindikat”, Zorica Kondža, Kaliopi, ,,Sowas”, ,,Auf wiedersehen”, Smoke Mardeljano, ,,Bolesna štenad”; ,,Sergio Lounge”, ,,Off duty”, ,,Belau”, ,,Nipplepeople”, ,,KI”, ,,Repetitor” i DJ Iron.