DRUŠTVO PREPORUKA

GRANIČNI PRELAZ VRAĆENOVIĆI: Na ulazu u Crnu Goru čeka se tri sata, u Auto-moto savezu nemaju precizne informacije

Na ulazu u Crnu Goru iz BiH, na graničnom prelazu Vraćenovići kilometarske su kolone i čeka se oko tri sata. Fotografiju dijela kolone našem portalu poslao je čitalac uz komentar da je ,,ovo nevjerovatno maltretiranje vozača i putnika”.

– Veća je gužva zbog smjene turista, na prelazima se čekalo  pola sata do sat i po, dva sata maksimum – rečeno je MNE magazinu iz dežurne službe Auto moto saveza Crne Gore. Pojasnili su da nemaju precizne informacije koliko se čeka na svakom graničnom prelazu jer, kako su rekli, nisu u mogućnosti da stalno ažuriraju informacije. Takođe, uputili su nas da detaljnije informacije potražimo od ispostava granične policije.

Na više brojeva telefona granične policije koje smo pozvali niko se nije javio.

Jeste da je nedjelja i za mnoge u ustanovama i institucijama neradni dan, ali to nikoga ko je u ma kojem dijelu nadležan za pružanje informacija, ne abolira od odgovornisti. Pogotovo jer smo turistička zemlja u kojoj je sezona već počela.

 

Mn.M.

One Response to GRANIČNI PRELAZ VRAĆENOVIĆI: Na ulazu u Crnu Goru čeka se tri sata, u Auto-moto savezu nemaju precizne informacije