DRUŠTVO PREPORUKA

POP UP RESTORAN MAKARUL HOTELA MOGREN: Izuzetna gastronomska ponuda obojena predivnim ambijentom i muzičkim noćima

 


Pop up restoran Makarul, na prvom spratu hotela Mogren vrlo brzo nakon otvaranja, osvojio je srca gostiju i pozicionirao se kao nezaobilazno mjesto u Budvi za istinske hedoniste istančanog ukusa.

S obzirom da je ime dobio po makarulama – vrsti pašte, koja se od davnina tradicionalno priprema u ovom dijelu Jadrana, u restoranu Makarul imate priliku da probate ovaj specijalitet u nekoliko varijanti: makarule u raguu od hobotnice, makarule sa pašticadom, makarule u pomodoro sosu sa gamborima, kao i strozzapreti pomodoro sa grdobom.

Osim makarula i ostalih specijaliteta iz nacionalne kuhinje, u restoranu Makarul zastupljena je i moderna mediteranska kuhinja uz bogat izbor vina i drugih pića.

Pored toga, gastronomska ponuda obojena je predivnim ambijentom sa najljepšim pogledom na more i Stari grad. Kada se tome dodaju zvuci dobre muzike, koju uživo srijedom, petkom i nedjeljom izvodi sastav „Ano i Vlasta“, onda „makarulska“ magija postaje nezaboravan doživljaj budvanskih ljetnjih noći.

Restoran Makarul je takođe pogodan i za organizaciju raznih događaja, pa je čest slučaj da se upravo ovdje obilježavaju razne proslave lijepim povodima.

-Pozivamo vas da i vi budete naši gosti, svakog dana od 19h do 01.00h i sami doživite magiju ovog mjesta – poručuju iz Makarula.

(PR)