DRUŠTVO PREPORUKA

VELIKO NEVRIJEME U HRVATSKOJ: U Šibeniku poginuo muškarac

Hitne službe imale su noćas preko 20 intervencija uklanjanja srušenih stabala i ostalih prepreka u Šibeniku nakon velikog nevremena koje je zahvatilo to područje. Jedna osoba je poginula.

-Prema našoj evidenciji jutros do 6 sati na području Šibenika i Brodarice oštećeno je ukupno 16 automobila te još po jedno u Vodicama i Kistanjama. Nakon 6 sati imali smo dojavu da su još dva vozila oštećena u Tisnom i dva u Srimi – kazali su iz centra 112.

Jedan muškarac tokom velikog nevremena pao je sa ribarskog broda oko 23.30 sati. Pokrenuta je velika potraga koja je završila tragično – oko 3 sata ujutro muškarac je pronađen mrtav u moru kod Žaborića.

Izgleda da je najviše štete u gradu oluja napravila na Biocima, gdje je sa prodavnice autodijelova bukvalno iščupala krov i na automobile parkirane ispred bacila velike reklame. Dio krova čak je završio na cesti, ali su ga brzo makli radnici Cesta Šibenik.

Na rivi oluja je uništila i dva kioska. Riva i cijeli grad bili puni su odlomljenih grana, iščupanih stabala i razbijenih automobila…

Izvor: index.hr