MAGAZIN PREPORUKA

GITARISTA IRIE FM IZBAČEN IZ BENDA: Mučio golubove i hvalio se na Instagramu

Foto: Boris Šekularac/MNE magazin

Beogradski bend IrieFM saopštio je da je otpustio gitaristu Nikolu Spasića zbog okrutnosti prema životinjama, koju je podijelio sa pratiocima na društvenim mrežama prethodnih dana.

Spasić je na Instagramu, u nizu “storija”, objavio da je na njegovu terasu sletela golubica i napravila gnezdo, a zatim snijela jaja. Napisao je i kako mu terasu godinama opsjedaju golubovi i prljaju je, a da ih je “mlada mama” rastjerivala čuvajući svoja jaja. Potom je objavio da je jaja skuvao i vratio u gnezdo, uz poruku golubici “sa'će deca”.

Ovaj čin vidjeli su mnogi pratioci na društvenim mrežama i osudili ga najoštrije, a na meti kritika našao se i sam bend.

“S obzirom na to da se ton, ideja i sam čin, ni po kom osnovu ne slažu sa načelima benda, kao ni muzikom koju u okviru benda irieFM stvaram, ovom prilikom vas obavještavam da sam odlučio da, kao šef, frontmen i autor kompletnog idejnog aspekta benda, našeg aktuelnog gitaristu isključim iz daljeg rada”, napisao je, između ostalog, u ime benda Vukašin Marković.

Izvor: vijesti 

One Response to GITARISTA IRIE FM IZBAČEN IZ BENDA: Mučio golubove i hvalio se na Instagramu

  1. Boba Markovic

    8. Jula 2018. u 22:26

    Kakva glupa prica.. i koga zanimaju dva goluba, realno.. Sta je sa mozgovima!???