PREPORUKA SPORT

ČESTITKA MINISTRA JANOVIĆA SPORTISTIMA: Svaka medalja za Crnu Goru je zlata vrijedna

Ministar sporta Nikola Janović čestitao je crnogorskom timu odvažan i uspješan nastup na 18. Mediteranskim igrama kojim su, kako je poručio, potvrdili status naših uzornih sportista i na dostojanstven način reprezentovali crnogorski sport i državu Crnu Goru.

– Svaka medalja osvojena za Crnu Goru, zlata je vrijedna i zato smo ponosni na srebrno bronzani niz odličja, kojima su crnogorski sportisti krunisali nastup na ovogodišnjim Mediteranskim igrama – istakao je Janović.

Čestitke posebno idu na račun rukometašica i karatiskinje Ane Drašković koje su u Taragoni osvojile srebro, te vaterpolistima i Marini Raković za bronzu.

– Novi Zakon o sportu, pomoći će nam da još više afirmišemo vaše reprezentativne rezultate, kojima doprinosite promociji Crne Gore, kao države vrhunskih sportista, među kojima titulu najboljih nose i naši mladi sportisti, koji su nastupom na Mediteranskim igrama, u karateu, jedrenju, džudou, boćanju, atletici, plivanju, rukometu i vaterpolu, dokazali, da su dorasli velikim sportskim takmičenjima koja im predstoje – navodi se u čestitki, ne zaboravljujući COK koji je u Taragoni predvodio naš nacionalni tim.