MAGAZIN MAGAZIN_IZDVOJENO

BAR – KOD SHOP PARFIMERIJE: Lancôme poručuje damama – ,,Budite srećne”

 

Večeras je u hotelu CentreVille upriličen Lancôme event na kojem su gosti bili u prilici da pogledaju novitete ovog brenda i uživaju u novim mirisnim notama.

Lancôme, po riječima  Ivane Lisak, nacionalne mejk ap artistkinje brenda za Jugostičnu Evropu, ove godine poručuje damama da ,,budu srećne i zadovoljne sobom, da budu opuštene i da u našim proizvodima nađu savršen način kojim će istaći svoju ljepotu”.

-Predstavili smo novu  La Vie est Belle L'Éclat toaletnu vodu za ovu sezonu koja je izuzetno postojana kao uostalom i sve  Lancôme toaletne vode i parfemi. U njenoj osnovi je iris, ali i note cvijeta narandže i merulije. Tu je i novi sjaj koji ostaje satima na usnama, kao i serum Génifique, koji je naš najbolji, najprodavaniji i najnagrađivaniji serum. Uz ovaj serum sada imamo  i jedan dodatak – Génifique sensitive za ublažavanje posljedica stresa koji naša koža u određenim periodima trpi.  U novom ruhu, ali s istom formulom je naša Hypnose maskara uz koju dolazi i baza koja se jednostavno mora probati-kazala je Lisak.

Ona je naglasila da ,,sve u životu trebamo prilagoditi sebi, kako modu, tako šminku i parfeme” i biti srećan ,,na svoj način”.

U Lancôme druženju uživale su brojne zvanice, a proizvodi ovog brenda u prodaji su u Bar-Kod Shop parfimerijama.

This slideshow requires JavaScript.

Mn.M.

Foto: Jovana&Đorđe photography