MAGAZIN PREPORUKA

CENTREVILLE HOTEL & EXPERIENCES: Predstavnici medija  uživali u novim jelima s ljetnjeg menija

Večeras su predstavnici crnogorskih medija bili u prilici da u  CentreVille Hotel & Experiences, isprobaju nova jela  sa ljetnjeg menija. U predivnom ambijentu predsjedničkog apartmana tokom degustacije ljetnjeg menija ,,The Taste Of Summer“, izvršni šef kuhinje Stefan Đukanović predstavio je najaktuelnije kreacije na tanjiru inspirisane, kako je kazao, ,,našom potrebom za ljetnjim osvježenjima”.

– Na ljetnjem meniju smo ponudili salatu sa avokadom, šeri paradajzom i laganim dresingom sa limunovim sokom i maslinovim uljem. Takođe, imamo pileće ražnjiće sa ananasom, prženim tikvicama i parmezanom. Preko je terijaki i sos od ananasa. Poslužene su i nudle sa terijaki sosom i piletinom, povrćem i susamom. Za dezert je posluženo pečeno voće sa sladoledom od vanile-kazao je Đukanović.

Inspiraciju za kreiranje novog menija šef kuhinje hotela CentreVille pronašao je, kaže, u simbiozi crnogorske i egzotične kuhinje.

PR i marketing menadžer hotela CentreVille Milo Radonjić kazao je da se svi u hotelu izuzetno raduju ovakvim susretima s novinarima, te da je i večerašnje okupljanje nastavak druženja koje već neko vrijeme praktikuju.

– Večeras smo upriličili degustaciju novog ljetnjeg menija za novinare, koja nosi naziv ,,ukusi ljeta”.  Jako nam je značajan taj odnos prema novinarima  i uvijek osluškujemo ono što imaju da nam kažu, jer su novinari glas naroda. Sve sugestije i komentare uzimamo u obzir kako prilikom kreiranja menija tako i ostalih događaja u hotelu. I ovoga puta smo odlučili da predstavimo ljetnji meni s namjerom da čujemo vaše mišljenje, ali i da predložite  koje je to ljetnje idealno jelo koje ćemo uvrstiti u naš zvanični ljetnji meni-kazao je Radonjić tokom degustacije.

Ono u šta su se bez dileme uvjerili predstavnici medija je  da je  ljetnji meni ,,The Taste Of Summer“ sa kreativnim jelima sačinjenim od „laganijih“ namirnica, potpuno usklađen s potrebom da živimo u korelaciji sa prirodom.

Sigurni smo da će ove novine u ljetnjoj ponudi hotela CentreVille obradovati  hedoniste u glavnom gradu kao i goste hotela.

This slideshow requires JavaScript.

Mn.M.

Foto: B. Šekularac