MODA PREPORUKA

MODNA KOMORA CRNE GORE: Premium Shoping night Podgorica 13

Modna Komora Crne Gore koja ima licencu za zvanično ime Podgorica Shopping night, po trinaesti put organizuje ovu manifestaciju  u Podgorici, 21. juna. Naziv kampanje je „Svi na korzo”.

-Cilj ove akcije je da skrenemo pažnju građana da i u centru grada i dijelu Preko Morače postoji jaka shopping zona sa više od 150 radnji, od kojih je i veliki broj brendiranih radnji, posebno u ul.Džordža Vašingtona koju nazivaju i crnogorski Monte Napoleone. Cilj nam je takođe da Podgoričane, makar na jedno, veče vratimo na korzo i da se prisjetimo kako je nekad bilo – kako smo svi šetali korzom, sretali se,  upoznavali, zaljubljivali i bili svi zajedno bez obzira kojem staležu pripadali-navode organizatori.

 Po uzoru na Barselonu, Milano, Beograd, građani Podgorice, ali i okolnih gradova, kao i turisti sa primorja imaće priliku da 21.juna kupuju proizvode poznatih robnih marki po sniženim cijenama. Akcija počinje u 19 sati, a trajaće do 22 sata. Popusti u radnjama će se kretati od 15% do 50%.Uz dodatne popuste na Premium kartice Hipotekarne banke. Veliki broj brendiranih radnji se priključio akciji.

Ujedno, Podgorica Shopping night predstavlja najavu ljetnjih sniženja koju svi ljubitelji dobre kupovine u Podgorici i cijeloj Crnoj Gori s nestrpljenjem očekuju.

Vlasnici butika će sami odrediti procenat popusta, bilo da se radi o cijelom asortimanu  ili pojedinačnim artiklima.

Da bi ovaj šoping zaista bio poseban,Modna Komora će organizovati razne sadržaje koji prate ovaj događaj, a sve shopping zone će biti svečano dekorisane.

Uz kupovinu sa popustima, svi kupoholičari će imati priliku da se, u susret vrućim ljetnjim danima, zabave i uživaju u periodu od 19h do 22h, do kada će i trajati shopping groznica.

Lokacije: Centar grada – trg Republike, ulice Slobode, Njegoševa, Hercegovačka, Vučedolska; robna kuća Paradiso; Bulevar Džordža Vašingtona, Moskovska, Novaka Miloševa…

Pokrovitelji manifestacije su TO Podgorica, a partneri su Telekom i Hipotekarna banka.