MODA PREPORUKA

WAIKIKI RESORT: Revija Marine Banović-Džuver 23. juna za početak ljetne sezone

Revija crnogorske modne kreatorke Marine Banović-Džuver biće održana 23. juna na plaži Waikiki u Seljanovu s početkom u 21 sat. Ovaj modni događaj dio je junskih promotivnih aktivnosti ove popularne ljetnje destinacije, koja važi za jednu od najljepših malih uvala na Crnogorskom primorju.

Marina Banović-Džuver će predstaviti kolekciju Waikiki 2018. kao nastavak istoimene kolekcije uspješno lansirane prošlog juna na reviji održanoj na istom mjestu. Kreatorka je ovim povodom pripremila ljetnu kolekciju  izrađenu od prirodnih materijala pamuka, lana i svile.

-Kao što se očekuje od ljetne kolekcije, izrađena je od najfinijih tkanina prijatnih za duge ljetne šetnje…Asocira na radost, smijeh, ples, na ljubav, na ono što za sve nas znači ljeto-najavila je Banović-Džuver.

Kolekciju dopunjava program kupaćih kostima  za koji je zadužena Marija Šćekić-Mara nakit. 

Podsjetimo, popularni Waikiki resort, koji važi za stjecište hedonista i zaljubljenika u čistoću modroplave morske vode, reviju organizuje povodom početka ljetnje turističke sezone 2018, bogatiji za romantično opremljen restoran Waikiki steak&winehaus.

 

Mn.M.