MODA PREPORUKA

MISS INTERNETA I MISS FOTOGENIČNOSTI: Kotoranka Anđela Vukadinović nastavak karijere planira u Milanu

Kotoranka Anđela Vukadinović na nedavno održanom Izboru za Miss Crne Gore osvojila je titulu druge pratilje, ali i nagrade za Miss fotogeničnosti i Miss interneta, koje joj, kako kaže, predstavljaju posebno zadovoljstvo zato što je o tim nagradama odlučivala publika. Anđela je u svijet modelinga ušla prije četiri godine i za to vrijeme učestvovala na brojnim revijama i modnim manifestacijama među kojima su ,,Fashion week” i ,,Fashion connection”, a nedavno i Izbor za Miss Crne Gore.

Lijepu Kotoranku na ovo takmičenje prijavila je majka, što je ona rado prihvatila.

– Smatrala sam da svoj četvorogodišnji rad u manekenstvu treba da krunišem nekim većim uspjehom. Ispostavilo se da je to bila ispravna odluka i izuzetno sam zadovoljna postignutim rezultatom. Ponosna sam na sebe i na način na koji sam se predstavila. U sjećanju će mi ostati lijepo druženje sa ostalim učesnicama na izboru za Miss Crne Gore, ali i Vesna Jugović koja je besprekorno organizovala ovu manifestaciju – kazala je Vukadinović.

Za uspjeh na ovom takmičenju smatra da su joj pomogle brojne dosadašnje saradnje i prethodno iskustvo koje je imala, u odnosu na neke druge takmičarke koje su tek na početku karijere. Takođe, kako Anđela kaže, za uspjeh u ovom poslu potrebni su i upornost i strpljenje, ali i roditeljska podrška, naročito mladim djevojkama koje tek počinju svoju karijeru.

Da je manekenstvo mnogo više od ,,šetanja po pisti” i da je neophodno vrijedno raditi kako bi njihovo predstavljanje izgledalo kako treba, potvrdila nam je Vukadinović, navodeći da su pripreme za ovaj izbor bile veoma naporne i temeljne, kako fizički, tako i psihički.

Anđela je učenica trećeg razreda kotorske Gimnazije i ističe da joj je obrazovanje veoma bitno, te da će iz tog razloga manekenstvo za sada biti samo njen hobi. Međutim, nakon završetka srednje škole planira da u Milanu upiše modni dizajn i da u tom gradu nastavi svoju manekensku karijeru.

-Uzor u ovom poslu mi je Gigi Hadid i voljela bih da sarađujem sa Oliverom Rousteingom koji je veoma mlad postao uspješan u svom poslu – zaključuje mlada Kotoranka.

M.Bakić