DRUŠTVO MAGAZIN PREPORUKA

RESTORAN PJACA: Jedinstveni mediteranski kutak hotelskog kompleksa Slovenska plaža

U srcu hotelskog kompleksa „Slovenska plaža“ u Budvi, nalazi se restoran Pjaca, jedinstveni mediteranski kutak neodoljivog šarma. Već na prvi pogled, privući će vas svojim ambijentom, ljubaznim i srdačnim osobljem, kao i neodoljivom kuhinjom tipičnom za podneblje Jadrana.
Između ostalog, na meniju restorana „Pjaca“ možete naći sitnu prženu ribu, domaće lignje, domaće makarule u pomodoru sosu sa gamborima, kao i odličan izbor hladnih i toplih predjela.

Posebna poslastica za istinske hedoniste, svakako su večernje svirke omiljenog muzičara Budvana, brojnih gostiju i turista – Nebojše Zloporubovića Zlopija. Već 25 godina, svakog ljeta – svake večeri, Zlopi nastupa u prepunoj Pjaci. Fenomenalna atmosfera, dobar provod i trenuci za pamćenje, neke su od glavnih karakteristika njegovih nastupa.
Zato se u Pjaci tokom cijelog ljeta traži mjesto više. Zato je Pjaca mjesto kojem se gosti uvijek rado vraćaju i koje biraju kada sa dragim ljudima žele da proslave rođendane, vjeridbe, kumstva i brojne druge važne životne momente.
Ovogodišnja turistička sezona u Pjaci, počela je 1. juna i trajaće do 30. septembra. Sudeći po velikom interesovanju posjetilaca već od prve večeri, biće ovo još jedno predivno ljeto ispunjeno magičnim trenucima koji će se pamtiti i prepričavati.

One Response to RESTORAN PJACA: Jedinstveni mediteranski kutak hotelskog kompleksa Slovenska plaža