MAGAZIN PREPORUKA

MOSTAR: Za,,Matrix” 16 prvih mjesta

Članovi plesnog kluba ,,Matrix” osvojili su 16 prvih mjesta proteklog vikenda na takmičenju u Mostaru.
,,Matrix”-ovu ekipu činilo je 60 takmičara iz Podgorice, Danilovgrada i Nikšića, a prva mjesta osvojili su formacije ,,Trix” i ,,Pejina đeca” grupe ,,Bit”,,,Saf”, i ,,Ratnice”, Par Maša Žugić i Zorana Vujičić, Tamara Pejović i Iva Ilinčić, kao i solisti, Sara Đurković, Mia Gardašević, Sara Stijepović, Elena Kalezić, Iva Ilinčić, Marija Rakočević i Tamara Pejović u tri solo kategorije.
Bilo je tu, kažu iz ,,Matrix”-a, nekoliko drugih, trećih i jedno peto mjesto.
– Bilo je ovo još jedno lijepo iskustvo i druženje sa starim i novim prijateljima. Nastavili smo pobjednički niz, a dobra organizacija, ljubaznost domaćina i fer i sportsko nadmetanje obilježili su ovo takmičenje – ističe direktorica ,,Matrix”-a Mia Rakočević za naš portal.
Na takmičenju u Mostaru učestvovalo je oko 1.300 takmičara iz četiri države – Srbije, BiH, Hrvatske i Crne Gore. Domaćin je bio plesni studio MO stars.
Nema stajanja za ove vrijedne i talentovane plesače, pa je već naredni turnir u subotu u Sportskom centru u Nikšiću.
– To je turnir koji se održava već deseti put, ,,Open kup Božica Pejović”. Nadamo se da će ove godine biti dobri domaćini i da ćemo ostvariti dobar takmičarski rezultat – kazala je Rakočević za MNE magazin.
Mn.M.

One Response to MOSTAR: Za,,Matrix” 16 prvih mjesta