ART PREPORUKA

SEA DANCE: Prve informacije u petak, pogledajte aftermovie prošlogodišnjeg izdanja

Peto jubilarno izdanje festivala Sea dance ove godine biće održano krajem avgusta na novoj lokaciji. Zvanični datumi festivala, tačna lokacija na kojoj će biti održan i druge ekskluzivne informacije biće objavljene 18. maja na konferenciji za novinare. Nova lokacija za Sea dance biće iskorak na jedan novi, viši nivo uz sve predispozicije za održavanje festivala na nivou koji priliči jednom osvajaču titule Najboljeg evropskog festivala. Poseban akcenat stavljen je na prirodni potencijal lokacije uz najvišu čistoću mora, uređen i prostran plažni prostor, obližnju ponudu privatnog smještaja van sezone, te organizaciju kampa na lokaciji sa dosta hlada.
U susret novom, petom, jubilarnom Sea dance festivalu pogledajte ekskluzivno zvanični Aftermovie video sa nekim od najboljih detalja prošlogodišnjeg izdanja.

U proteklih četiri godine Sea dance festival okupio je više od 332hiljade posjetilaca iz oko 50 zemalja svijeta i ugostio impresivan line-up koji čini više od 100 najpopularnijih svjetskih muzičkih zvijezda kao što su Jamiroquai, Prodigy, Skrillex, Fatboy Slim, Sean Paul, John Newman, Underworld, Hurts, Róisín Murphy i mnogi drugi.