MAGAZIN MAGAZIN_IZDVOJENO

NOVA DROGERIJA – KUĆA HEMIJE EXCLUSIVE: Novi koncept da svaka dama bude lijepa i njegovana

 

 Sinoć je u Podgorici, na koktelu upriličenom za poslovne partnere, medije i javne ličnosti, predstavljen novi koncept – nova drogerija ,,Kuća Hemije exclusive”. Drogerija je svečano otvorena jutros, a potrošače očekuju popusti i brojne povoljnosti.

Drogerija Kuća Hemije posluje više od 15. godina, sa jasnom  misijom kako se  brinuti  o higijeni, njezi i ljepoti svojih potrošača.

-Upravo to povjerenje i potpuna usmjerenost ka potrošaču u dijelu prepoznavanja njegovih želja i potreba – nas je podstakla da idemo korak dalje i razvijemo novi koncept, koncept “Kuća Hemije exclusive”.“Kuća Hemije exclusive” koncipirana je na činjenici da svaka žena voli biti lijepa i njegovana. Svjesni saznanja da je svaka žena zahtjevna u odabiru ponude koja je usmjerena na njegu i ljepotu – kreirali smo novi prodajni format “Kuća Hemije exclusive”-pojasnili su iz Kuće Hemije i zahvalili potrošačima na povjerenju koje im godinama ukazuju.

Naše drage dame ili tinejdžerke, dodali su, će pronaći sve što im je potrebno kako bi kreirale izgled koji žele, uz pomoć talentovanih i obučenih šminkera koji će sa njima podijeliti najnovije trendove, tehnike i savjete za ljepotu.

Nova ,,Kuća Hemije exclusive” zna da je ljepota u individualnosti i da je svaka žena lijepa na svoj način, zato je njen novi koncept prilagođen svima jer sadrži: najveći izbor make-up brendova, najbolju ponudu kozmetike, parfema, nakita, sredstava za higijenu, asesorajsa i svega što čini život ljepšim i modernijim.

Prodajni prostor je savremeno opremljen i standard kupovime podiže na veći nivo jer nudi: najširi asortiman, trendi proizvode, stručno i edukovano osoblje, tehnike i savjete za ljepotu, najbolji odnos kvaliteta i cijene kao i široku lepezu proizvoda sa atraktivnim  cijenama.

,,Kuća Hemije exclusive” daje odgovor i na pitanje kako i na koji način biti lijepo našminkan, njegovan i kako odabrati notu pravog  parfema koji vam odgovara.

-Svetski poznati make-up brendovi: Max factor, Flormar, Bourjois, Aura čiji smo eskluzivni zastupnici za Crnu Goru dodatno nas obavezuju i motivišu da nudimo kvalitet, stučnost  i sigurnost. Sa ambicijom da nadogradimo dosadašnje povjerenje naših vjernih potrošača brinući o njihovoj njezi i ljepoti, “Kuća Hemije exclusive” otvara svoj prvi objekat ovog formata. Posjetite nas, na starom smo mjestu (Bul. Sv. Petra Cetinjsog 99 Podgorica), i uvjerite se da smo najbolji – jer vi to zaslužujete-poručili su iz Kuće Hemije.

Na otvaranju ovog ekskluzivnog prostora, izvršni direktor kompanije Petar Mugoša, kazao je da je predstavljen jedan novi moderan koncept.

– Podgorica je večeras bogatija za jedno novo eksluzivno mjesto, mjesto koje ste mogli da vidite samo u velikim metropolama. Siguran sam da će ,,Kuća Hemije exclusive“ postati mjesto fashion i make up dešavanja-kazao je Mugoša.

Tokom večeri gošće su bile u prilici da uživaju u make up trikovima profesionalnih šminkera.

-Predstavljen je make up look by Max Factor, Aura, Bourjois, Flormar, Rimmel sa našim dragim gošćama: Sandra Barović, manekenka i blogerka, Kristina Đurković- Miss turizma, Danka Jašović, novinarka Pink TV,  Nelly Al Mahmud, Nikolina Lončar,  Miss Crne Gore 2013, Milena Pajović, blogerka… –kazali su iz Kuće Hemije.

(PR)