ART ART_IZDVOJENO

DIVAN GEST: Nepoznati darodavac knjiga napunio KIC-ovu biblioteku na otvorenom

Tokom prethodnog vikenda KIC-ova biblioteka na otvorenom – dekupažirani frižider napunjen je knjigama! Nepoznati darodavac ili darodavci ostavili su Podgoričanima na upotrebu oko 40 naslova beletristike, djela klasične literature, brošura i časopisa. Zahvaljujemo im, a pozivamo i vas da se pridružite i donesete knjige koje vam možda više nijesu potrebne ili ih, pak, zamijenite sa primjercima iz KIC-ove biblioteke, poručuju iz KIC-a.
Direktorica KIC-a Snežana Burzan i urednica portala Culture Corner Sanja Radusinović smatraju da je biblioteka postigla cilj i privukla pažnju čitalaca i ljubitelja knjiga Glavnog grada, a da to čini i dalje potvrđuju naši sugrađani daljim darivanjem knjiga.
Inače, od novembra 2016. godine kada je KIC dobio biblioteku na otvorenom od tima Culture Corner portala i NVO-a Kutak, puno znanih i neznanih građana doniralo je ili mijenjalo svoje knjige za neku iz biblioteke. Biblioteka i dalje funkcioniše na principu razmjene – za ostavljenu knjigu uzimate neku drugu po želji, tako da se sastav knjiga u dekupažiranom frižideru svakodnevno mijenja.

kud duga