DRUŠTVO PREPORUKA

AMSCG: Jednosmjerni režim saobraćaja od danas u Reževićima

Na putevima u zemlji saobraća se po suvim kolovozima i uz dobru vidljivost. Na dionicama koje prolaze kroz usjeke skrećemo pažnju na pojavu sitnijih odrona, a na dionicama gdje se izvode radovi na povremene obustave ili zastoje. Vozačima se savjetuje da vožnju prilagode trenutnom stanju na putu i da poštuju pravila saobraćaja. Na dionicama na kojima su u toku radovi izmjenjen je režim vožnje,a obavezno je poštovanje postavljene saobraćajne signalizacije, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore.
Na magistralnom putu M-2.3 Cetinje-Budva, na dionici Brajići -Lapčići, do sjutra dolaziće do totalne obustave saobraćaja za sve vrste vozila u terminu od 00.00 do 05.00 sati. U ostalom periodu saobraćaj se obavlja jednom trakom naizmjenično, a regulisan je semaforskom signalizacijom.
Na dionici Košljun-Zavala saobraćaj se obavlja jednom trakom naizmjenično i regulisan je semaforskom signalizacijom.
Do 20. maja na magistralnom putu Ulcinj-Krute, zbog izvođenja minerskih radova u sklopu rekonstrukcije magistralnog puta, doći će do totalne obustave saobraćaja za sve vrste vozila.
Na regionalnom putu R-12 Petrovići-Vračenovići, zbog izvođenja završnih radovan, saobraćaj se obustavlja za sve vrste vozila u terminima od 8.30 do 10.30 i od 12.30 do 14.00 sati.
Do 10. maja, zbog sanacije kolovoza na Jadranskoj magistrali, na dionici od Lepetana do Petrovca, promjenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova.
Privremeno se od 28. aprila do 30. aprila, zbog izvođenja radova u trupu magistralnog puta M-2, dionica Budva-Petrovac, u mjestu Reževići, odobrava promjena režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.
Na dionici Lipci-Grahovo, za dane 1. i 2. maj, zbog snimanja reklame, doći će do povremenih obustava saobraćaja, ne dužih od 20 minuta.
Do 30. aprila, na magistralnom putu M-2, dionica Debeli Brijeg-Kotor, zbog sanacije kolovoza, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestima izvođenja radova.
Privremeno se do 15. juna, zbog izvođenja minerskih radovan, na južnom portalu tunela Vežesnik, autoputa Bar-Boljare, na prvoj sekciji Smokovac-Uvac-Mateševo, odobrava se potpuna obustava saobraćaja za sve vrste vozila u trajanju ne dužem od 30 minuta, u terminu od 01.00 do 05.00 od 10.00 do 12.00 i od 14.00 do 16.00 sati.
Zbog radova na rekonstrukciji magistralnog puta M-2, dionica Petrovac -Podgorica, II faza od raskrsnice sa obilaznicom Golubovci do raskrsnice sa putem za aerodrom, došlo je do promjene režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova.
Zbog obavljanja geotehničkih istražnih radova na magistralnom putu M-2 Kolašin-Mojkovac promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova.
Do završetka radova na rekonstrukciji regionalnog puta R-1 Cetinje-Njeguši, doći će do promjene režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova.
Do završetka radova na izgradnji kanala za atmosferske vode u Risnu, na ukrštanju magistralnog puta M-2 dionica Kamenari-Kotor i starog puta Risan-Grahovo, odobrava se promjena režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, na mjestu izvođenja radova.
Do 1. juna, zbog radova na rekonstrukciji puta Krstac-Lovćen-Ivanova Korita, doći će do promjene režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova.