ART PREPORUKA

POČELO ODBROJAVANJE: Sto dana do početka ,,Bedem festa”

Povodom zvaničnog početka obrojavanja 100 dana do festivala, iz Bedem festa-a objavljujući oficijelni aftermovie prošlogodišnjeg festivala, podsjećaju na značaj valorizacije Tvrđave i kulturnih manifestacija.
After movie razvijen je u saradnji sa Ministarstvom održivog razvoja i turizma i Nacionalnom turističkom organizacijom u cilju promovisanja starog grada Bedema i gradske tvrđave kao kulturološko-turističke destinacije.
– Kada govorimo o ovim institucijama govorimo o strateškim partnerima zahvaljujući kojima smo i opstali i koji imaju povjerenje u sve ovo što radimo. Nastavićemo da u partnerstvu radimo na unaprjeđenju turističke ponude Nikšića i Crne Gore, ali i na prepoznatljivosti i imidžu koji su toliko važni. Bedem fest predstavlja jedinstven primjer prije svega zaštite i očuvanja, a potom valorizacije i promovisanja drevnih zidina u funkciji kreiranja ponude koja će grad Nikšić brendirati i pozicionirati kao jako primamljivu destinaciju. Festivali upravo predstavljaju taj moćan instrument i zato samo treba raditi na postizanju respektabilnih rezultata u narednom periodu, ističu iz organizacije – ističu organizatori.
Za izradu after movie materijala kao i montažu, zaduženi su Chodex studio iz Nikšića kao i Drone studio.
Iz organizacije najavljuju nova imena veoma brzo kao i informacije o ulaznicama, s obzirom da vlada rekordna i nezapamćena zainteresovanost za kupovinu ulaznica, ističu iz organizacije.
Do sada najavljena imena, Beogradski sindikat, Nipplepeople, Zorica Kondža, Smoke Mardeljano i Massimo Savić obećavaju nezaboravne trenutke na Bedem festu.
Podsjetimo, deveti Bedem fest biće održan od 3. do 5. avgusta i ovogodišnja poruka je ,,Tvoj grad”.