DRUŠTVO PREPORUKA

BEOGRAD: Odigran 7. golf turnir Porto Montenegro Challenge

Tokom vikenda odigran je sedmi golf turnir Porto Montenegro Challenge na terenu Golf kluba Beograd. Preko 50 golfera, podijeljenih na osnovu igračkog HCP-a u tri kategorije (A, B i C), otvorili su sezonu jakih golferskih turnira.

Najbolji među golferima, u muškoj kategoriji bio je Vladimir Đukanović, a ukupna pobjednica u ženskoj kategoriji bila je petnaestogodišnja Lara Todorović.

-Golferi Beograda su tradicionalno klijenti i gosti marine za superjahte i nautičkog naselja Porto Montenegro u Tivtu, i nama je zadovoljstvo da budemo sponzor jednog od najpoželjnijih turnira Golf kluba Beograd. Ovo je, osim sportskog, i lifestyle događaj, odnosno odličan povod za susret sa beogradskim partnerima i prijateljima-ističe PR menadžer Porto Montenegra Danilo Kalezić.

-I ovog aprila predstavili smo atraktivnu ponudu naših stanova, hotela Regent i intenzivan ljetnji kalendar događaja u Porto Montenegru. Nove atraktivne lokacije za organizaciju događaja, modne revije, regate, koncerti i izložbe, bazenski kompleks PMYC-a i noćni klub Platinum, samo su neki od razloga zašto je Tivat danas sidrište svjetske nautičke klijentele i omiljeno mjesto boravka naših klijenata i iz Srbije- dodala je Milena Bojanić, Marketing menadžer rezidencija Porto Montenegra.