MODA PREPORUKA

SUZANA PERIĆ OTVARA MAZDA FASHION WEEK MONTENEGRO: Modeli od pamuka i svile za urbanu damu

Modna manifestacija “Mazda Fashion Week  Montenegro XXIII” počinje večeras u Podgorici. Ovaj modni događaj otvara Suzana Perić, jedna od najuspješnijih srpskih kreatorki.

Suzana Perić će  prikazati novu kolekciju za proljeće/ljeto „Most Wanted“, koju čine modeli koji mladu urbanu ženu podržavaju u njenoj potrebi za izražavanjem slobode i nezavisnosti. Ona je uvijek svoja i jedinstvena,  zna šta hoće i može, spremna za nastupajuće ljeto, bilo da ga provodi na vrelom asfaltu ili na nekoj egzotičnoj mondenskoj destinaciji.

Modeli su izrađeni od prirodnih materijala, kao što su pamuk i svila, inspirisani 80-tim godinama prošlog vijeka sa daškom boemskog stila.

U kolekciji će moći da se vide elegantno ukrojena odijela i haljine, naglašeni naramenicama i istaknutim strukom, svečane haljine izrađene od ekskluzivne svile sa unikatnim printom, ali i lepršave pamučne haljine, kao i suknje i bluze zanimljivih dezena. Kao i sve dosadašnje kolekcije Suzane Perić, i kolekcija „Most Wanted“ slavi ženstvenost kroz krojeve i materijale koji laskaju ženskoj figuri, a tu su i metalni detalji koji ističu i podržavaju hrabrost žene.

 

 

Mn.M.