MODA PREPORUKA

MODA: Sjutra počinje Mazda Fashion Week Montenegro XXIII

Modna manifestacija ,,Mazda Fashion Week Montenegro XXIII” biće otvorena sjutra u 21 sat u Capital Plazi revijama Suzane Perić, Jelene Atanaskovic/Fantasia di Yeya, Branke Asanović i brenda ,,O’ bag”.

Šminku i frizuru za prvo veče radi tim Vlado Beauty Bar,uz asistenciju šminkerskog tima na čelu sa Marijom Ivanović-Šuković. Oficijelna šminka je Inglot, dok su za scenografiju i tehničku podršku zaduženi Takt i Semiumlighting.

Drugo veče, „Hipotekarna banka Fashion Day“ 23. aprila u 21 sat na Imanju Knjaz obilježiće kolekcije Mikelea Miljonika i Andrijane Drinčić. Šminku i frizuru te večeri radiće oficijalni frizeri i šminkeri Kuće mode i ljepote ,,Zoran“.Oficijelna šminka je Aura. Za scenografiju će biti zadužen L&G Design iz Ulcinja, rasvjeta i ozvučenje – Takt. Partner večeri je Modna agencija Fabrika.

Završno veče, „Fashion Day The Chedi Luštica Bay“, 25. aprila od 21 sat na Imanju Knjaz nove kolekcije predstaviće Radojka Tepavac, Nuelis, Sarabanda, ,,Madame Maya” sa kolekcijom za punije dame, Miko Đuričić s izložbom modnih fotografija i Marina Banović-Džuver koja će zatvoriti Mazda Fashion Week Montenegro. Šminku i frizuru ove večeri radiće oficijelni frizeri i šminkeri Kuće mode i ljepote ,,Zoran“. Oficijelna šminka je Flormar. Za scenografiju će biti zadužen L&G Design iz Ulcinja, a za rasvjetu i ozvučenje – Takt.

Zaštitna lica manifestacije ,,Mazda Fashion Week Montenegro XXIII“ su Nemanja Ćalić, Ivana Bošković, Jovana Mićović i Milica Šćekić. Naslovnu fotografiju i idejno rješenje uradio je Đorđe Živaljević. Na fotografiji je najnovi model Mazda CX5, koji je ujedno i oficijelno vozilo manifestacije. Šminku potpisuje Violeta Zindović, outfit – Piazza Italia, oficijelni frizer je Kuća mode i ljepote ,,Zoran“. Oficijelni fotografi su Anes Lekić, Blacky foto i Nikola Pejović.Video produkcija – Ljubo Jovović.

Glavni medijski sponzori su A1 TV Montenegro, Lepota i Zdravlje, DRS, Gracija, MNE magazin i Bazar.