MAGAZIN PREPORUKA

NOVOSTI: Počinje prvi tinejdž kanal – Vavoom na Telemach-u, Total TV-u, D3i, i preko EON platforme

UnitedMedia pokrenula je Vavoom- prvi pravi kanal namijenjen tinejdžerima. Zahtjevnu tinejdž publiku očekuje najatraktivniji sadržaj koji prati svjetske trendove i odgovara na probleme sa kojima se mladi danas susreću. Program sačinjavaju humorističke i youngadult serije, popularni crtani filmovi i zabavne emisije za publiku koja insistira na autentičnom i raznolikom sadržaju sa kojim može da se identifikuje.

Vavoom kanal pripremio je program za svačiji ukus. Tinejdž publika moći će da uživa u realityshow programu “America’sgot talent” koji je postigao planetarnu popularnost. Uskoro na Vavoom stiže i talent show program “X factor” sa zanimljivim takmičarima i žirijem koji traži baš one koji imaju “x factor.” Za sve avanturiste tu je reality program “Fort boyard” sa uzbudljivim zadacima i spremnim ekipama koje će nailaziti na brojne prepreke u namjeri da dostignu krajnji cilj. Ljubitelji sitkoma moći će da prate uzbudljivo odrastanje mlade Sadie u popularnoj seriji „Sadie J“, kao i karijeru ambiciozne pjevačice Tori u sitkomu„Victorious“, dok će avanturisti moći da uživaju i u emisiji „Officialyamazing“ koja prati najzanimljivije Ginisove rekorde zabilježene kamerom. Na novom kanalu moći će da prate i „Wolfblood“, youngadult seriju koja, uz elemente fantazije, prikazuje sve izazove tinejdžerskog doba.

Publika će na kanalu Vavoom moći da prati i crtane filmove „Rabbidsinvasion“ i„StanleyDynamic“, „Fangbone“ naučno-fantastični crtani film, komediju „100 things to do beforehighschool“ i još mnogo zanimljivih serija i emisija.

Vavoom se emituje na Telemach-u, Total TV-u, D3i, kao i preko EON platforme za koju se gledaoci mogu prijaviti na: https://eon.telemach.me/pocetna

UnitedMediau svojoj ponudi kanala sadrži N1, TOP, SK kanale, Grand, Cinemania, FightChannel, iDJ, Lov i ribolov i Pikaboo, a od sada i Vavoom kanal namijenjen tinejdžerima. Ovim kanalima UnitedMedia obuhvata različite profile gledalaca nastojeći da im pruži ekskluzivne i visoko kvalitetne sadržaje.