MODA PREPORUKA

MODA: Revija Igora Todorovića sjutra u hotelu CentreVille

Revija Igora Todorovića biće upriličena sjutra u hotelu CentreVille -lobby Living rooma s početkom u 19.30 sati.

Riječ je o premijernom predstavljanju kolekcije koja se sastoji od dva dijela.

-Prvi dio je kolekcija ,,Ready to wear” dok drugi dio predstavlja demi couture kolekciju pod nazivom ,,Secret Garden”. Modeli su izrađeni od brižljivo biranih materijala s detaljima koji asociraju na temu kolekcije. U grupi tkanina su svila, brokati, krep tkanine…-kazao je Todorović.

Todorović je prethodne godine podgoričkoj publici predstavio kolekciju ,,Pudrijera”te se i ove godine odlučio za organizaciju sličnog događaja, čime se stvara mala, pretpremijerna tradicija.

-Prošlogodišnja revija IgoraTodorovića u The Living Room-u bila je nešto o čemu se dugo pričalo, i nešto što je mnogima poslužilo kao inspiracija, na što smo posebno ponosni. Veoma rado smo se i ove godine odazvali i pružili podršku Igoru Todoroviću, s obzirom na to da se poetika njegovog dizajna uklapa u koncept onoga što mi jesmo, i onoga kako smo prepoznati u javnosti-istakao je Milo Radonjić, PR i marketing menadžer hotela CentreVille

Dame su pozvane da 20. aprila od 10.00 do 18.00 časova dođu na Trunk show koji će biti održan u Grand Room-u na prvom spratu hotela CentreVille, kojem će prisustvovati i kreator.

Mn.M.

Foto: B. Šekularac