MODA SLAJDER

ZAVRŠEN FASHION CONNECTION: Za kraj revije Lazara Ilića, Dejane Lukić i ,,Lumy by Paris”

Drugo veče GP Contour Fashion Connection-a donijelo je romantiku u Kristalnu dvoranu Imanja Knjaz u Podgorici.
Kako je najavljeno u oficijalnom dijelu programa, kolekcija Lazara Ilića nikoga nije ostavila ravnodušnim pa je kraj dočekan uz gromoglasan i dug aplauz i upaljene mobilne telefone kako bi bio zabilježen svaki od 20 predstavljenih modela.

This slideshow requires JavaScript.

Na modelima vidjeli su se pažljivo ručno rađeni detalji na haljinama, lepršavim i pripijenim. Ono što se istaklo, pored mnoštva detalja, perja, čipke, perlica i bisera jeste metalik kaiš koji je doprinio utisku da dame koje nose ove modele imaju stav i sigurnost, romantičnost, snagu i mistiku.
Nakon Ilića, kolekciju je predstavio brend ,,Lumy by Paris”. Dizajn  je osmišljen u Parizu, a dio modela nosile su crnogorske blogerke i pjevačica Nine Žižić. Tunike, košulje, pantalone, haljine bile su u crnoj, zelenoj, ljubičastoj, crnoj i crvenoj boji.

This slideshow requires JavaScript.

Dejana Lukić zatvorila je 21. GP Contour Fashion Connection kolekcijom pod nazivom ,,Šest”.

Aplauz se čuo već na početku sa prvim taktovima ,,Nanine uspavanke” i izlaskom djevojčice Mile Marković u bijeloj haljini oslikanoj cvjetovima i sa bijelim krilima. Identičnu haljinu i krila imala je i njena majka Milica. Manekenke su potom, uz zvuke pjesme ,,Ederlezi” prikazale kolekciju u kojoj su preovladavale žuta i bijela boja na haljinama, sakoima, košuljama, šortsevima i pantalonama. 

This slideshow requires JavaScript.

Organizator događaja bila je modna agencija ,,Mondaine models”. Oficijelni fotografi događaja su Ivan Đurović, Jovana & Đorđe Photo, dekoraterka scene Jelena Mlađenović, za šminku je bila zadužena Ljubica Bulatović, a za frizure tim kuće mode i ljepote ,,Zoran”.
B.R.
Foto: B. Šekularac

Više fotografijau foto galeriji.