MAGAZIN PREPORUKA

ŠOUBIZ: Razvode se Čening Tejtum i Džena Djuan

Foto: James Gourley/REX/Shutterstock

Čening Tejtum i Džena Djuan iznenadili su pratioce na Instagramu današnjom objavom da se razvode nakon devet godina. Oni su važili za jedan od najskaldnijih parova u Holivudu.

– Zdravo, svijete! Imamo vijest koju bismo voljeli da podijelimo s vama. Čudan je osjećaj što ovakvu stvar moramo da podijelimo sa svima, ali to je posljedica života kakve smo odabrali i za koje smo vrlo zahvalni. Živimo u nevjerovatnom vremenu koje je takođe ono u kojem istina se lako može izokrenuti u ,,alternativne činjenice”. Tako da želimo da podijelimo sa vama istinu. Odlučili smo da se rastanemo – piše u zajedničkom saopštenju.
Prisjećaju se da su se prije mnogo godina zaljubili i da je zajedničko putovanje bilo čarobno.
– Ništa se nije promijenilo u tome koliko se volimo, ali ljubav je prelijepa avantura koja nas za sada vodi u različitim smjerovima. Nema tajni niti skandala u korijenu ove odluke, to samo dva najbolja prijatelja shvataju da je vrijeme za predah i pomoć jedno drugom da živimo srećne i ispunjene živote. I dalje smo porodica i uvijek ćemo biti brižni i privrženi roditelji kćerki Everli. Nećemo dalje komentarisati ovu odluku i unaprijed vam zahvaljujemo što ćete poštovati našu odluku – zaključuje se u zajedničkom saopštenju.


B.R.