MAGAZIN PREPORUKA

DELTA CITY: Održane Sunčane igrarije, Danilo Milikić pobjednik puzijade (foto)

 

Mališani su juče, u podgoričkom šoping molu Delta City, uživali u popularnoj manifestaciji Sunčane igrarije, a najbrži u već tradicionalnoj puzijadei bio je Danilo Milikić koji je stazu prepuzao za 4 sekunde i 89 stotinki. U puzanju se takmičilo 90 beba, a pobjednici su: Kenan Jusufović, Danilo Milikić, Matija Mitrić, Nevena Žugić, Vasilije Otašević, Nikša Orović, Nađa Popović, Minja Šćekić, Hana Crnogorčević, Anja Drakulović, Nina Darmanović, Anđelina Milović, Dila Omeragić, Relja Vešović i Jovana Asanović. Rekord puzijade nije oboren pa je Bogdan Iković još uvijek rekorder sa vremenom 4 sekunde i 16 stotinki.

Tokom cjelodnevnog, veoma bogatog i zanimljivog programa mališani su se takmičili, igrali, maštali, crtali, bojili, pjevali, plesali i maskirali se. U toku programa održan je mini koncert dječijeg hora Zvjezdice, zatim Sportske igrarije sa dječijim animatorom Žarkom Stanišićem, popularnim Žapcem. Mališani i roditelji su se oprobali u veoma zanimljivim i korisnim igrama i vježbali koncentraciju, pamćenje i koordinaciju pokreta.

Nakon drugog dijela takmičenja u puzanju članovi plesne škole Dream imali su mini nastup, a na kraju programa je održan Rascvjetani maskenbal, tematska fešta pod maskama. Predstavilo se 45 mališana, a za najoriginalniju masku proglašena je maska koju je nosila Katarina Naunović, najkreativniju masku imala  je Jovana Repić, najveselija maska bila je Iskra Jović, najmlađa učesnica je bila Anja Mićković, a specijalnu nagradu žiri je dodijelio Neveni Eraković.

This slideshow requires JavaScript.

Manifestaciju je organizovala podgorička agencija Memento marketing i komunikacije.