MAGAZIN SLAJDER

PREDSTAVLJENO NASELJE CENTRAL: Luštica Bay će, uz povoljne prodajne pakete, biti otvorena i dostupna svima

Naselje Central, središte novog mediteranskog grada Luštica Bay, predstavljeno je sinoć u hotelu ,,Hilton” u Podgorici. To je ujedno bila prilika da se najave i prodajni paketi, posebno kreirani za građane Crne Gore kako bi im bile omogućene značajne povoljnosti u kupovini stanova u Luštici Bay
Ova godina, kako je kazala PR savjetnica Luštice Bay Dragana Bećirović, je u znaku velikih prekretnica u Luštici Bay.
– Stanovi, porodične kuće i vile u marini sa 176 vezova, prvi luksuzni hotel sa 5 zvjezdica na Luštici i jedan od najvećih u Boki, ,,Čedi Luštica Bay“, otvoriće vrata posjetiocima i gostima ovog ljeta – rekla je Bećirović.
Izvršni direktor kompanije ,,Luštica Development“ Daren Gibson istakao je da je Central ključna karika u izgradnji novog priobalnog grada Luštice Bay.
– Ubrzano se približavamo završetku prve faze razvoja – naselja Marina  gdje smo izgradili i predali više od 160 apartmana, a još  60 apartmana, gradskih kuća i vila je u izgradnji. Izgradnja ,,Čedi hotela“ od 5 zvjezdica sa 111 soba je u poodmakloj fazi, glavni radovi na marini su završeni i upravo smo počeli sa završnim radovima, uključujući radove na maloprodajnim prostorima koji će okruživati marinu, sve u cilju priprema za zvanično otvaranje tokom ljetnje sezone ove godine – kazao je Gibson.
On je dodao da napreduju i sa prvom fazom grubih radova na takmičarskom golf terenu sa 18 rupa.
– Sa ukupnom investicijom koja prevazilazi 1,1 milijardu eura ovo je definitivno predivan projekat za Crnu Goru. Ali, kako sam to nedavno rekao, isto tako važan projekat za građane Crne Gore, jer mislim da postoji određena doza nerazumijevanja da Luštica Bay nije ili neće biti dostupna crnogorskim građanima. Upravo je suprotno -Luštica Bay će biti otvorena i dostupna svima i naša je velika želja da podstaknemo lokalne žitelje ne samo da posjete Luštica Bay, već da kupe nekretnine i žive u njoj, bilo privremeno ili za stalno – poručio je Gibson.
Generalni menadžer hotela ,,Čedi Luštica Bay“ Mark de Ruijter otkrio je da će on biti provizorno otvoren 15. jula.
– Počastvovan sam što sam vođa sve većeg tima koji se sastoji, kako od crnogorskih tako i međunarodnih talenata. Sa ukupno 111 soba, od čega 60 apartmana, hotel je odlična investiciona prilika. Radujemo se što ćemo raditi zajedno sa Nacionalnom turističkom organizacijom i Ministarstvom turizma  kako bismo postavili Crnu Goru na mapu svijeta – rekao je Ruijter.
Hotel će, dodao je, imati dva restorana, dva bara i spa sa azijskim tretmanima.
– Jedva čekamo da vas sve dočekamo u našem hotelu ,,Čedi Luštica Bay“ i pružimo vam jedinstveno iskustvo sa azijskim šmekom – poručio je Ruijter.
Tokom sedam faza   u narednih deset godina izgradnje Central će postati nova destinacija koja kombinuje bijeg u privatnost i mir sa privilegijama kosmopolitskog života, kažu iz Luštica Bay.
,,Luštica Bay Central“ imaće oko 10 hiljada m2 za restorane, galerije, butike, šoping centre i više od 20 hiljada m2 javnih površina i zona za različite sportsko-rekreativne sadržaje, igrališta za djecu, kao i zatvoreni bazen. U primorskom okruženju obraslom stoljetnim čempresima, savremeni životni prostor za novu zajednicu od oko 3,5 hiljada stanovnika planira se na 240 hiljada metara kvadratnih. Izuzetno kvalitetna izgradnja, kako je rečeno, kao jedan od simbola prepoznatljivosti projekta Luštica Bay odlikovaće stanove na oko 95 hiljada m2, a ono što ove nekretnine čini sigurnom investicijom je atraktivna cijena, kao i obećavajući program ,,rental“ posredovanja.

Central je, dodali su iz Luštica Bay-a, povoljna investiciona prilika sa učešćem od 10 odsto otplatom u 16 jednakih kvartalnih rata tokom četiri godine i 20 procenata iznosa prilikom primopredaje.  Poseban CKB premium kredit kreiran je za finansiranje kupovine nekretnina u ovom žarištu bokokotorskog života. Premium kredit se odobrava u iznosu od 300 hiljada eura, sa rokom otplate do 25 godina. 

This slideshow requires JavaScript.


U okruženju stanovnika ovog naselja gradiće se ostatak grada Luštica Bay sa ukupno sedam hotela dvije marine sa 226 vezova, apartmanima, porodičnim kućama i vilama, golf terenom i ostalim sadržajima.
 Domaćini su tokom večeri obezbijedili i poklon vaučer za vikend u ,,Čediju“, a dobitnica je novinarka TV Prva Iris Polumenta.
B.R.
Foto: B. Šekularac