MAGAZIN PREPORUKA

VIDEO: Nermin Puškar predstavio pjesmu ,,Tiha voda”

Foto: Tija Ažman

Nermin Puškar, bosanski kantautor sa slovenskom adresom, predstavio je novi singl ,,Tiha voda”.

Poznati pjevač i kompozitor slavu je stekao kao frontmen grupe ,,Knock Out” koja je početkom ovog vijeka punila dvorane širom regiona.

Publika u Srbiji i Crnoj Gori upoznala ga je 2003. godine na Sunčanim skalama gdje je nastupio sa pjesmom ,,Trag u pijesku”, kojom je tada najavio i prvi samostalni album ,,Novi svijet”.

Foto: Tija Ažman

Do danas, pjesme Nermina Puškara otpjevala su mnoga značajna muzička imena, među njima i Tony Cetinski, Jacques Houdek, Marija Husar, Amel Ćurić, a popularni Puško može se pohvaliti i saradnjom sa Dinom Merlinom i Mayom Sar.

Talentovani muzičar sada je publici predstavio pjesmu ,,Tiha voda”, za koju je napisao muziku i tekst, dok aranžman potpisuje jedan od najboljih regionalnih muzičkih producenata Mahir Sarihodžić.

– Pjesma ,,Tiha voda” odlično se nadovezuje na moj prethodni singl ,,Kad u ovu ljubav sumnjam”, a obje najavljuju moj naredni album. Radujem se što je pjesma već naišla na odlične reakcije publike širom regiona, nadam se da će tako biti i u Srbiji – kaže Nermin Puškar.