ART SLAJDER

PINKOVE ZVEZDICE: Mina nije prošla dalje, petogodišnji Ljuba oduševio žiri (video)

Podgoričanka Mina Ivanović u baražu je pjevala ,,Sve je laž” ali nije prošla u šesti krug.
Odlučila je da u takmičarskom dijelu zapjeva ,,Dani su bez broja“ i ,,Topolska 18“. Milana Stankovića oduševio je izbor druge pjesme. Četiri glasa i baraž.
– Tanko je bilo intonativno – rekla je Goca Tržan.

Leontina Vukomanović, koja jedina nije dala glas, kazala je da je bilo nedopustivih falševa.
– Zvučalo je poprilično slatko, ali falilo je nijansi. Zasmetalo mi je što se pola tonova nije čulo – istakao je Sergej Ćetković.
Jelena Tomašević-Bosiljčić rekla je da nije bilo ružno, ali jeste nedosledno.

Luka Škibola otvorio je takmičarski program ,,Pinkovih zvezdica“ numerama Sergeja Ćetkovića ,,Istine i laži“ i ,,Moj svijet“. ,,Četvorka“ i baraž bio je rezultat ovih nastupa.
Anja Spasić pjevala je ,,Mercy“ i ,,Povedi me u noć“, upisala ,,peticu“ i prošla direktno u šesti krug.
Isidora Begović predstavila se numerama ,,Ja bih te sanjala“ i ,,Crni ples“. Četiri glasa i baraž bio je rezultat ovih nastupa.
Ognjen Repanović odlučio se za numere ,,Sve još miriše za nju“ i ,,Radioactive“. Pet glasova i direktan prolaz u šesti krug.
Mario Krastev oduševio je žiri miksom numera ,,Bamboleo“ i ,,Hero“ u prvom nastupu večeri. Ćetković je ustao i zaplesao. U drugom nastupu Krastev se predstavio numerom ,,Perfect“. Petica i direktan prolaz u šesti krug.
Sara Gigova pjevala je ,,Od mene se odvikavaj“ i ,,At last“. Pet glasova i direktan prolaz u šesti krug.
Takmičarski dio zatvorio je petogodišnji Ljuba Stanković koji je za ovo predstavljanje odabrao numere ,,Ya habibi yalla” i ,,Živim da te volim”. Oduševio je žiri, osvojio pet glasova i prošao direktno u šesti krug.


B.R.
Foto: Screenshot

kud duga