DRUŠTVO SLAJDER

PROSLAVA 8. MARTA: U Splendidu najromantičnije i najveselije, nastupio Dženan Lončarević (foto)

Hotel Splendid još jednom je potvrdio lidersku poziciju, kada je riječ o glamuroznim  proslavama. Nešto više od 800 gostiju, mahom mladih parova uživalo je u koncertu Dženana Lončarevića u glavnom restoranu hotela.

Ređali su se hitovi: „ Pitam te”, ,,Nikome ni reč” , „Bolje da sam druge ljubio”, “ Laufer” i mnogi drugi,  a Dženan je u  pauzi izjavio da je bio oduševljen reakcijom publike.

-Ovo je prvi put da imam kocert u hotelu Splendid. Bila je i čast i zadovoljstvo, iznad svega i odgovornost da na toj  sceni nastupam nakon Sergeja Ćetkovića. Nadam se da sam ga dostojno zamijenio –u svakom slučaju trudio sam se. Imao sam i posebnu odgovornost jer se rado sjećam snimanja spota za pjesmu ,,Laufer”  koji sam snimio baš u ovom hotelu. Čini mi se da su mi i Crna Gora i Crnogorci talični, bar kada je moja karijera u pitanju – rekao je Lončarević.

U upravi hotela Splendid nisu krili zadovoljstvo. Karte za koncert su prodate dva dana ranije, ali su se pojedini gosti sinoć sve do 22 sata nadali da će neko odustati, kako bi ušli na proslavu.

-Zadovoljni smo  što smo uvijek zanimljivi gostima i što su stekli naviku da, pored Nove godine, i ovaj praznik slave u našem hotelu. Nadam se da smo uz muzički program  ispunili očekivanja kada su specijaliteti naše kuhinje u pitanju.Trudili smo se da se svi lijepo provedu i uživaju u hrani- rekla je Maja Vukićević PR menadžerka hotelske grupe Montenegro stars u sklopu koje posluje Splendid.

Čak ni gužva oko organizacije sinoćne proslave nije omela upravu i zaposlene da Sergeju Ćetkoviću koji je šest godina uzastopno pjevao u Splendidu  damama u čast, slaveći svoj rođendan, budu podršku pred koncert u Sava Centru.

Kako saznajemo, čestitali su mu rođendan i uz   šampanjac i cvijeće koje ga je sačekalo u garderobi, poželjeli mu uspješne koncerte u Sava Centru.

This slideshow requires JavaScript.

Mn.M.

Foto: B. Šekularac