DRUŠTVO PREPORUKA

RODITELJI OGORČENI PRESUDOM PEDOFILU: Sve smo mu pružili, a on ju je zlostavljao

 

Osnovni sud u Požarevcu pravnosnažno je na 35 mjeseci zatvora osudio G. K. (49) iz jednog sela kod Požarevca zbog nedozvoljenih polnih radnji sa sedmogodišnjom djevojčicom iz istog sela. Majka zlostavljane djevojčice rekla je da nije zadovoljna presudom čovjeku kog je njena kćerka zvala “dekom”.

Istom presudom okrivljenom je produžen pritvor do upućivanja na izdržavanje kazne zatvora i izrečena mjera bezbjednosti, zabrana prilaženja maloljetnoj oštećenoj u trajanju od tri godine.

– Trebalo je da ga osude na veću kaznu. Kažu da je kazna za to od tri do pet godina, a on je dobio manje od tri. Bar još godinu, dvije zatvora trebalo je da mu daju zbog onoga što je učinio mojoj kćerki. Primili smo ga u kuću, hranili, pojili, prali, a on je sve to zloupotrijebio, iskoristio trenutak i moju malu ćerkicu jezikom i prstima dodirivao po polnom organu – kaže za “Blic” D. M., majka zlostavljane djevojčice.

Majka se nevoljno prisjeća kada joj je ćerkica ispričala šta je preživjela i to dok su svi bili u kući. Seksualni napasnik je inače prije toga kod njih bio desetak dana.

– Tražila je od mene da joj dam torbu da bi nešto pisala za školu. Radila je mašina za pranje veša, bila je buka, pa sam joj rekla da sačeka. Ćerkica je, međutim, G. K., koga je zvala deda, zamolila da joj da torbu, pa su otišli u dječju sobu. On joj je svukao pantalone, gaćice i zlostavljao je nekoliko minuta. Kada je prestao, zaprijetio je da ne smije da kaže maji i taji, u stvari ocu i meni, jer ćemo ga mi pretući, a on će posle nju izudarati – priča majka i dodaje da je djevojčica ipak smogla snage da joj ispriča o traumi koju je preživjela, nakon čega su odmah pozvali policiju pa je G. K. uhapšen.

Izvor: blic.rs