MAGAZIN MAGAZIN_IZDVOJENO

VIDEO: Indira Levak objavila novu pjesmu

Pjevačica Indira Levak predstavlja treći samostalni singl pod naslovom „Greška mog života“ za koji je napisala riječi, a s kojima će se mnogi poistovjetiti. Muziku i produkciju potpisuju Branimir Mihaljević i Denz.

Kao što je i obećala, Indira objavljuje singl za singlom, a ovog proljeća izlazi njen prvi samostalni album. Svaka pjesma pokazuje drugačiji karakter, ali energija je uvijek prepoznatljiva i potvrđuje harizmatičnost i snagu ove pjevačice. Indira ide ukorak s trendova, ali im ne robuje, piše u saopštenju njenog PR tima.

– „Greška mog života“ je jaka pjesma, urbane produkcije koja je upakovana u osobnost mog muzičkog izražaja. Branimir i Denz ponovo su napravili odličnu pjesmu i poslušali sve moje molbe i zahtjeve. Tačno sam znala koji zvuk želim i koliko jake moraju biti riječi koje ga prate. Svako je u životu napravio neku grešku, ali iz grešaka se uči, zar ne?!- izjavila je harizmatična Indira koja je spot za ovu pjesmu snimila u Galovcu, u porodičnom proizvodnom pogonu koji je bio odlična kulisa za ovaj spot.
Spot je režirao Danijel Tipura, Martina Sporiš bila je zadužena za stajling. Uz Indiru, u spotu plešu plesači K Teama. Ovo je Indirin prvi kontakt s Aerial hoopom, vještinom plesa na obruču i oduševila se, a kako joj je išlo pogledajte u spotu „Greška mog života“.