DRUŠTVO PREPORUKA

PODGORICA: Otvoren ,,OPEN DOORS Language Centre“

U Podgorici je nedavno počeo sa radom Centar za učenje engleskog i italijanskog jezika ,,OPEN DOORS Language Centre“.
Predavači u ,,OPEN DOORS Language Centre“ rade po savremenim nastavnim metodama, koje prilagođavaju nivou znanja polaznika, a imaju za cilj osposobljavanje polaznika za samostalno izražavanje i sporazumijevanje na engleskom i italijanskom jeziku. Akcenat je na razvijanju komunikacije, što često predstavlja problem polaznicima, a uporedo se radi i na razvijanju ostalih jezičkih vještina: čitanja, pisanja i razumijevanja.
Kursevi se organizuju za učenike od 4. do 9. razreda osnovne škole, kao i za srednjoškolce i odrasle. Kursevi su dinamični, interaktivni i zanimljivi.
U cilju što kvalitetnijeg izvođenja nastave, prednost se daje radu u manjim grupama.
Kursevi su dvosemestralni. Jedan semestar traje četiri mjeseca (septembar-januar, februar-jun), a nastava se izvodi dva puta nedeljno. Postoji mogućnost organizovanja kurseva za firme, kao i individualnih časova, koji su koncipirani prema konkretnim potrebama polaznika.
Kursevi se održavaju u terminima koji odgovaraju polaznicima (obično su to večernji termini, ali se nastava može organizovati i u jutarnjim, odnosno popodnevnim terminima).
Predavači su pažljivo birali udžbenike (Cambridge, National Geographic izdanja), vodeći računa da tekstovi u njima budu kako prijemčivi tako i zanimljivi polaznicima, nadajući se da će, zajedno sa dodatnim materijalom, biti veoma stimulativni i inspirativni za učenje.
Budući da su jezik i književnost neraskidivo povezani, u Centru će se organizovati i javna predavanja iz engleske književnosti, kao i iz drugih zanimljivih oblasti koje imaju veze sa obrazovanjem.
,,OPEN DOORS Language Centre“ nudi i prevođenje različitih vrsta tekstova (sa crnogorskog na engleski jezik i obratno) sa i bez ovjere sudskog tumača.
,,OPEN DOORS Language Centre“ se nalazi u ulici 13. jula, poslovna zgrada Čelebić (pored Osnovnog suda i u blizini Osnovne škole „Sutjeska“).

Kontakt telefon: 068 888 821; email adresa:  [email protected].

 

( PR)