DRUŠTVO PREPORUKA

PODGORICA: Sve gradske službe i preduzeća na terenu

Ekipe preduzeća Putevi i tokom noći su radili na čišćenju snijega i posipanju mješavine rizle i soli na kružnim tokovima na području Glavnog grada, podvožnjacima i nadvožnjacima, gradskim saobraćajnicama, zatim na području Komana, kao i na putnom pravcu Beri – Krusi.

Pripadnici Službe zaštite nastavili su sa posipanjem pristupnih puteva javnim ustanovama, a posebnih zahtjeva građana usljed vremenskih neprilika prema ovoj Službi nije bilo.

Ekipe gradskog preduzeća Čistoća nastavili su sa aktivnostima ručnog posipanja mostova, trgova i trotoara, dok je posebna ekipa zadužena za obilazak šireg gradskog područja i naselja, kako bi se evidentiralo da li postoji dodatna potreba za posipanjem.

Ekipe Gradskog preduzeća Zelenilo čistile su snijeg sa biljnog materijala na sljedećim lokasijama: Trg Bećir bega Osmanagića, Bulevar Revolucije, Ulica Bratstva i jedinstva, Ulica Marka Miljanova, Ulica Vuka Karadžića, Bulevar Ivana Crnojevića, Bulevar Džordža Vašingtona, Argentiski trg, kružni tok Cetinjski put, Ulica Ivana Vujoševića, most „Milenijum“, Ulica Jola Piletića, Bulevart Jovana Tomaševića, Ulica Ivana Milutinovića, Bulevar Svetog Petra Cetinjskog, Ulica Svetozara Markovića, Moskovska ulica, Ulica 13. jula, Ulica Nikca od Rovina, Cetinjski put. Radili su i na čišćenju snijega sa staza i stabala: Ulica Njegoševa (prostor oko zgrade Glavnog grada), Bulevar Stanka Dragojevića, Njegošev park, Ivanov park, Kraljev park, Karađorđev park, Centralni park.

Naglašavamo da u predhodnih nekoliko dana, usljed vremenskih neprilika, gradsko preduzeće Komunalne usluge nije imalo prijavljenih i evidentiranih kvarova na objektima javne rasvjete i svjetlosne signelizacije, iako su sve ekipe u pripravnosti, a eventualne probleme građani mogu prijaviti na broj telefona 020/623-927 ili putem call centra ,,sistem 48” na portalu Glavnog grada, poručuju iz PG Biroa.

This slideshow requires JavaScript.