DRUŠTVO PREPORUKA

GG: Sve nadležne gradske službe na terenu od ponoći

Ekipe preduzeća Putevi kao i druge nadležne gradske službe na terenu su od 01:00 poslije ponoći kako bi čistili i posipali mješavine soli i rizle na glavnin putnim pravacima, obilaznicama, bulevarima, gradskim saobraćajnicama, nadvožnjacima i podvožnjacina i mostovima, tako da jutros u Gradu nema većih problema u funkcionisanju saobraćaja, navodi se u saopštenju PG Biroa.

Sa ekipama preduzeća Putevi bila je i jedna ekipa Službe zaštite koja je nasipala pristupne puteve ispred vaznijih institucija.

Ekipe preduzeća Čistoca jutros su od 6h čistile trotoare uz saobraćajnice kako bi i pješacima bilo omogućeno nesmetano kretanje.

Trenutno je jedan snjegočistač upućen na područje Lješanske nahije u Progonovićima, jedan na područje Kuča odnosno Donje i Gornje Stravče, Kučka Korita, a jedan je dežuran za saobraćajnice u Glavnom gradu. Ekipe Službe zaštite su raspoređene da nasipaju prilaze školama na teritoriji Glavnog grada, a jedna ekipa preduzeća Putevi izvršila je ručno nasipanje terena oko Kliničkog centra Crne Gore.

Ekipe Puteva spremne su da, u zavisnosti od daljih vremenskih uslova, počnu i čišćenje prema Lijevoj Rijeci i Veruši, Opasanici i Brskutu, saopšteno je iz PG Biroa.