TRASH

NA PROLJEĆE: Snima se serija o životu Goge Sekulić

Foto: Dragan Kadić

Goga Sekulić dobila je ulogu u seriji „Splavovi Beograda“ reditelja Dušana Jelića, saznaje Kurir.

Pjevačica će glumiti samu sebe u TV seriji, čiji jedan dio će opisati njene najdramatičnije, najemotivnije i najsrećnije trenutke. Gogin turbulentan život inspirisao je reditelja da joj posveti dio serije, koja će početi od momenta kad je izdala pjesmu „Gaćice“, s kojom je napravila opštu pometnju na estradi, i to uglavnom negativnim komentarima.

Uslijediće dio o Goginoj iznenadnoj udaji, a ubrzo i smrti supruga Igora Ramovića, kao i o njenoj borbi nakon teškog životnog perioda. Hepiend je zagarantovan uz scene njene ljubavi sa sportistom Urošem Domanovićem.

Goga je oduvijek voljela glumu, učestvovala je u dramskim sekcijama i čak se spremala za FDU, ali se na kraju ipak opredijelila za muziku. Zanimljivo je da je išla u isto odjeljenje u Petoj beogradskoj gimnaziji s glumcem Gordanom Kičićem, s kojim je bila bliska drugarica. Poslije mnogo godina želja će joj se ostvariti – glumiće u seriji Dušana Jelića, koji je sarađivao s velikim glumcima Draganom Nikolićem, Svetozarom Cvetkovićem, Borisom Milovojevićem…

Njih dvoje nedavno su se vidjeli i dogovorili o saradnji, a zbog njenih obaveza u Cirihu snimanje će početi na proljeće.

– Sve je tačno, ali još ne mogu da pričam o tome – kaže pjevačica.

Izvor i foto: Kurir.rs