DRUŠTVO PREPORUKA

BUDVA: Uspostavljen saobraćaj u Mediteranskoj ulici

Saobraćaj u Mediteranskoj ulici danas je uspostavljen za automobile i dostavna vozila, saopšteno je iz budvanske opštine.

Kako dodaju, saobraćaće se jednom trakom i to na dijelu Mediteranske ulice od ulice ,,S 16 – 16“ do ulice 13. jula (pored NLB banke).

– Za autobuse i teretni saobraćaj zabrana saobraćaja i dalje važi. Saobraćajna traka Mediteranske ulice neposredno uz gradilište Porto Budva će i dalje biti zabranjena za saobraćaj – kazali su oni.

Iz Opštine apeluju na građane i vozače da se pridržavaju postavljenih saobraćajnih znakova u skladu sa Projektom privremene regulacije saobraćaja do sanacije oštećenja u Mediteranskoj ulici.

– Molimo sve učesnike u saobraćaju da posebno budu oprezni na dijelu ulice Slovenska obala (Šetalište) od ulice Mila Milunovića do Solunske ulice, na kome će biti dozvoljen saobraćaj motornih vozila izuzev teretnih i autobusa – dodaju iz budvanske opštine.

Podsjetimo, Mediteranska ulica je zatvorena od 7. februara zbog širokih pukotina koje su se pojavile na njoj. Predsjednik Opštine Budva Dragan Krapović je dao nalog da se izvrši istraga tim povodom. Angažovani su eksperti sa Građevinskog fakulteta u Podgorici koji su još prošle sedmice ustanovili da je moguće puštanje saobraćaja jednom trakom.

Izvor i foto: CdM