MODA PREPORUKA

FASHION&FRIENDS: Imperfect reklamna kampanja za sezonu proljeće/ljeto 2018

Najpoznatiji multibrand concept store u regionu, Fashion&Friends predstavio je novu kampanju za proljeće/ljeto 2018 koristeći hašteg #IMPERFECT kao simbol individualnosti. Osam modela, istinskih predstavnika spontane i slobodne millenials generacije, zajedno prenose ovu poruku sa fotografija koje ćete uskoro videti na bilbordima i u Fashion&Friends prodavnicama.

Po kreativnom konceptu Jasenke Stekić, u ovoj sezoni slavimo izražajan stilski pečat uz najtraženije modne komade sezone. U kampanji su prikazani must have komadi svjetski najpoznatijih urbanih brendova iz ponude Fashion&Friends kao što su Replay, Diesel, Tommy Jeans, Guess, Levi’s, Manila Grace, Steve Madden, Scotch&Soda, Calvin Klein jeans, SuperDry i drugi. Kao omaž uvijek inspirativnom street style izgledu svjetskih metropola, ali i Beograda i Podgorice, smjelo se kombinuju uglađeno i vintage, provokativno i casual, jarke boje i neutralni tonovi. U ženskom stajlingu primjetna je tendencija metalik tekstura koje naglašavaju ženstvenost šifonskih haljina i transparentnih slojeva tila dok se za muškarce sugerišu robusni duksevi sa printom i džins tretiran u skladu sa sezonskim imperativima.

Multibrand prodavnice Fashion&Friends u Crnoj Gori se nalaze u Podgorici, Budvi, Baru, Nikšiću (od marta 2018.) i Kotoru.

This slideshow requires JavaScript.