DRUŠTVO PREPORUKA

SAMO U IDEI – SKEN ZA TREN: Kupovina bez čekanja, kucanja i pakovanja na kasi

Savremeni način života ne ostavlja nam puno slobodnog vremena. Da li i vama često nedostaje još tih 5 ili 10 minuta sa porodicom i prijateljima? Ne možemo produžiti dan koji traje 24 sata, ali možemo vam dati savjet kako da uštedite vrijeme. Kupovina je sastavni dio našeg svakodnevnog života i u nju ulažemo značajno vrijeme. Kako vam zvuči ideja da „ukradete“ malo tog vremena za neku drugu aktivnost?

Predstavljamo Sken za tren – inovativnu i jednostavnu uslugu koja štedi vaše vrijeme i olakšava kupovinu. Dostupna je samo u IDEI i namijenjena je korisnicima Super Kartice.

-Riječ je o najbržoj kupovini na poznatom mjestu, bez kucanja artikala na kasi, pakovanja i čekanja u redu- objašnjavaju iz IDEE.

Upotreba Sken za tren usluge je vrlo jednostavna. Na terminalu na ulazu u prodavnicu uzimate aparat za skeniranje proizvoda. Potrebno je da se na terminalu ulogujete Super Karticom i uzmete skener. Aparatom skenirate bar kod proizvoda koji želite da kupite, što vam istovremeno omogućava da na aparatu pratite listu namirnica koje stavljate u korpu i trošak kupovine. Ukoliko želite da izbrišete artikal sa spiska, kliknite na korpu (znak dostupan na aparatu), označite artikal koji želite da izbrišete i pritisnete dugme – (minus).  Kada ste uzeli sve što želite da kupite, dolazite na specijalizovanu kasu, gdje kasirka provlači aparat i naplaćuje kupovinu – bez čekanja u redu, kucanja na kasi i pakovanja (jer paralelno sa biranjem proizvoda iste pakujete u kesu).

-Sken za tren je inovativna i brza usluga, koja do sada nije viđena u Crnoj Gori i trenutno je dostupna u IDEI SUPER u tržnom centru Mall of Montenegro. Usluga je vrlo jednostavna i našim potrošačima će omogućiti da uštede vrijeme, koje svima nama nedostaje zbog brzog načina života i brojnih obaveza. Pozivamo sve naše drage kupce da isprobaju Sken za tren i iskuse drugačiju, inovativnu i najbržu kupovinu do sada- saopšteno je iz IDEE, koja uvođenjem Sken za tren usluge prati najmodernije regionalne trendove.

Da biste mogli da koristite Sken za tren potrebno je da budete korisnik registrovane Super Kartice ili platne Super Kartice. Ukoliko je nemate, popunite pristupnicu i pristupni formular koji se nalazi na info pultu bilo koje IDEA prodavniac. Nakon 24 sata od registracije Super Kartice, možete da se registrujete za uslugu Sken za tren – i najbrža kupovina može da počne!

(PR)