MODA PREPORUKA

NJUJORK: Irina Šajk prošetala modnom pistom sa robotom

Foto: AFP

Revija njemačkog modnog dizajnera Phillippa Pleina na njujorškom Fashion Weeku bila je legendarna. Ne samo da se zanosna Irina Šajk prošetala pistom, već je bila u društvu ogromnog robota.

Atraktivna Ruskinja spustila se na scenu iz svemirskog broda ispod kojeg su na kraju revije svi zaplesali. Najbolji detalj bio je kad je uhvatila za ruku robota i to ne bilo kakvog, već ogromnog koji izgleda poput Transformera te prošetala s njim pistom.

Cijela revija izgledala je jedinstveno, čemu je pored svemirskog broda doprinio pod sa vještačkim snijegom. Irini nije bilo teško da prošeta u visokim potpeticama po vještačkom snijegu, a izgledala je bolje nego ikad, iako se tek nedavno vratila poslu nakon trudnoće.

-Revije su kao male sahrane. Radite mjesecima da biste dobili show kakav želite i u trenutku kad pokažete kolekciju javnosti, kao da je sahranite jer odmah morate početi raditi na novoj – kazao je Plein za BBC.

Međutim, svemirsku reviju njemačkog dizajnera mnogi će dugo pamtiti. Ljubitelji mode već se raduju njegovim novim idejama i kolekcijama.

Izvor: Klix.ba