MAGAZIN PREPORUKA

POSEBNA VERZIJA PJESME O KOJOJ SVI PRIČAJU: Osnovci uglas pjevali ,,Novu decu”

Od kako su objavljene pjesme koje će učestvovati na Beoviziji 2018, Sanja Ilić & Balkanika brzo su stekli naklonost publike i izdvojili se kao favoriti za pobjedu, čemu svjedoči i video koji je danas objavljen, piše u saopštenju dostavljenom MNE magazinu.

Numera grupe Sanja Ilić & Balkanika pod nazivom ,,Nova deca”, do sada ima najveći broj pregleda na YouTube-u u odnosu na konkurenciju, a to koliko je pjesma brzo osvojila publiku najbolje govori video u kome brojni mališani iz Subotice uglas pjevaju stihove ,,Svet je naš i nova deca s’nama stvaraju … bolji svet”.

– Nakon što nam je na Fejsbuku stigao video u kome nekoliko drugara pjeva našu pjesmu ,,Nova deca”, odlučili smo da posjetimo njihovu Osnovnu školu ,,Miloš Crnjanski” u Subotici i zahvalimo im se na podršci. Ono što nas je dočekalo, ostavilo nas je bez teksta! Stotinu mališana uglas je pjevalo, a mi smo im se samo pridružili – kažu članovi grupe Balkanika.

Kako je ranije istakao Sanja Ilić, frontmen grupe Balkanika, pjesma „Nova deca“ inspirisana je novim generacijama koje su ljepše, pametnije i bolje nego njihovi prethodnici, i koji imaju kapacitet da svojom snagom mijenjaju svijet nabolje, navodi se u saopštenju.

Sanja Ilić & Balkanika nastupiće na Beoviziji 20. februara u Sava Centru, kada će biti izabran predstavnik Srbije na Pjesmi Evrovizije, koja se ove godine održava u Lisabonu.
Poslušajte pjesmu ,,Nova deca”: