MODA PREPORUKA

MODA: Proljećna kolekcija TommyXGigi dostupna i u Crnoj Gori

Poznati modni brend Tommy Hilfiger otkrio je djelić nove proljećne kapsule TommyXGigi, koju je kultni američki dizajner uradio u saradnji sa Gigi Hadid, međunarodnim supermodelom i ambasadorkom brenda. Fanovi su u prilici da otkriju najatraktivnije stilove i komade koji će se u prodaji širom svijeta, uključujući i Crnu Goru, naći u drugoj polovini februara 2018.

U fokusu kapsule za proljeće 2018. nalaze se brzina i kreatorova ljubav prema moto sportu uz Gigin užurbani lifestyle. Kreacije su smijele, relaksirane, razigrane i odišu smijelošću uz neizbiježan uticaj besprekornog atletskog stila popularne manekenke. Bezvremeni klasici, uključujući oversized jakne, tailored džins, sportske komade, ženstvene haljine poprimaju novu formu uz dosta kože, luksuzne svile i tretiranog denima. Atletski color block detalji u crvenoj, bijeloj i plavoj posebno su naglašeni Giginim trkačkim prugama, grafičkim bedževima i speed logotipima. Zlatni rajsfešlusi i kontrastni štepovi idu u prilog luksuznom utisku koji kolekcija ostavlja. Siluete krase mix-and-match predimenzionirani komadi u kombinaciji sa super-skinny modelima za snažan i samouvjeren osvrt na trkački stil.

This slideshow requires JavaScript.

Proljećna kapsula kolekcija TommyXGigi za 2018. svoju premijeru imaće na eksperimentalnom modnom događaju TOMMYNOW na zatvaranju Nedjelje mode u Milanu 25. februara. Nove kreacije biće dostupne u preko 70 zemalja.

Odabrani modeli TommyXGigi biće dostupni u prodavnici TOMMY HILFIGER u Podgorici – šoping mol Delta City u drugoj polovini februara 2018.

(PR)