HOROSKOP

Prognoza za period od 29. januara do 5. februara


Ovan
Stare napetosti i neslaganja ponovo su aktuelni i prosto ne možete da se suzdržite, a da ne provocirate. Potpuno različiti stavovi sa važnom osobom još  su dodatno iskomplikovani lošom komunikacijom i nerazumijevanjem. Ali ukoliko se držite starih dobrih principa i provjerenih vrijednosti, nećete napraviti grešku u procjeni. Na emotivnom planu dominiraju planete strasti,  pa uživate u toplim i bliskim odnosima sa dragom osobom. Pazite šta pričate, skloni ste pretjeranim obećanjima. Slobodni lako osvajaju osobu koja im je ponovo u blizini.

Zdravlje –oprez sa električnim uređajima.
Bik
Pokušavate da ne budete uvučeni u tuđe razmirice ili neslaganja, međutim, ipak nijeste objektivni. Divite se osobi za koju će se pokazati da nije kompetentna ili da nije dorasla zadatku. Napetost u odnosima može iznenada planuti zbog starih neraščišćenih računa. Ponovni razgovor dovodi do usklađivanja osnovnih stavova. Emotivno, malo prijatno društvo istomišljenika, u kome je naravno i draga osoba. Nakon toga, uživate u trenucima posvećenim samo dragoj osobi.. Slobodni se udvaraju ali ne sa mnogo uspjeha.

Zdravlje – oprezno u saobraćaju.
Blizanci
Loši planetarni uplivi ponovo se u ovoj sedmici intenziviraju, donoseći raznorazne nevolje i čak vrlo ozbiljne probleme. Ono što se najviše pokazuje kao nepovoljno su međuljudski odnosi i sklonost mnogih da se priključuju grupama, organizacijama ili istomišljenicima. Međutim, priključivanje društvima se pokazuje kao nepovoljno, moguće nasilje ili druga vrsta problema. Izbjegnite da uljepšavate stvarnost. Emotivno, iznenadni preokret u odnosima donosi vam povoljno rastrerećenje, a bliskost i razumijevanje se povećavaju.

Zdravlje – napetost nerava.
Rak
Nepredviđen i iznenadni splet okolnosti na radnom mjestu u pravom momentu vam može izgledati vrlo povoljan, međutim, stari problem ili staro neslaganje sa važnim ljudima, ponovo je aktuelno i donosi dodatno opterećenje ili odlaganje uspjeha. Ponovno uspostavljanje  kontakta i razogovori dovode do razumijevanja. Na ljubavnom planu pred vama je period strasti, jakih uzajamnih osjećanja i uzbudljivih i nepredvidivih novih momenata. Slobodnima se iznenada javlja zanimljiva osoba iz prošlosti. Zdravlje – stomačni problemi.
Lav
Nebeska situacija je u ovom periodu pomalo  teška, izaziva napetost, netoleranciju i sklonost grubom i  nasilnom ponašanju među ljudima. Poslovno, očekujte probleme koji nastaju kao posljedica nekorektnih ili neiskrenih postupaka, a vi sami izbjegnite da učestvujete u obmanama i prevarama, jer ćete snositi posljedice. Čvrsto se držite onoga za šta pouzdano znate da je ispravno. Priključivanje nasilnoj grupi ljudi može vas dodatno uvaliti u probleme. Emotivno, varnice između vas i drage osobe dodatno raspiruju vatru i strast. Slobodni kroz hrabrost osvajaju željenu osobu.

 Zdravlje –  nervna napetost. 
Djevica
Poslovno, očekujte napetost, zastoj, grubo ponašanje drugih  i pokušaje da vas uvuku u konfliktne i napete situacije. Osoba koja je zavidna može pokušati da vas degradira ili kompromituje raznim lažima,  pa i  nasilnim ponašanjem. Na ljubavnom planu draga osoba vam je naklonjena i to vam pokazuje djelima, dok je komunikacija u ovom periodu otežana. Slobodne Djevice se uspješno udvaraju novoj osobi i pored sitnijih nesporazuma.

Zdravlje – oprezno sa ljekovima, izbjegavajte pretjerivanje i neprovjerene ljekove.
Vaga
Nezgodna sedmica pred vama. Imaćete utisak da vas niko ne razumije i da vas napadaju. Najmanje jedna osoba će biti  gruba sa vama, što ćete vi biti skloni da doživite lično, iako takvo ponašanje drugih uglavnom je samo proizvod njihove nervoze, a ne istinskog problema sa vama. Ukoliko uspijete da zadržite distancu i ne upustite se u konflikt, izbjeći ćete nevolje. Na ljubavnom planu osoba koja vam se dopada ne obraća dovoljno pažnje na vas. Međutim, to je samo tako dok ste u društvu, pa namjestite da više vremena provodite sami.

 Zdravlje – nervoza.
Škorpija
Poslovno, očekujte konflikte i neslaganje sa osobama sa kojima sarađujete. Mogućnost prevare, štete, neiskrenih i nekorektnih odnosa je naglašena i izbjegavajte da na to reagujete grubo, netolerantno i svadljivo, jer takvim ponašanjem samo pogoršavate situaciju. Vrlo pažljivo sa imovinom i novcem, moguća su pogrešna ulaganja. Emotivno, naglašene su strasti  i potreba da se bude u blizini partnera, iako to nije uvijek moguće zbog drugih ljudi. Zaiskriće zaboravljene varnice između vas. 

Zdravlje – nervosa, provjerite pritisak.
Strijelac
Loši planetarni uplivi su u ovoj sedmici naglašeni, i napetost u međuljudskim odnosima je svuda oko vas. Takođe, mnogi Strijelci osjećaće nervozu, impulsivnost, sklonost naglom i nekontrolisanom ponašanju. Srećna planeta u suprotnom znaku može vas djelimično zaštiti, ali ipak se savjetuje oprez. Izbjegavajte priključivanja nasilnim ili netolerantnim grupama ljudi, jer tu leži opasost. Emotivno, uživate u strašnim i uzbudljivim momentima sa dragom osobom. Slobodni su skloni avanturi sa osobom iz prošlosti.

Zdravlje – pritisak, oprez sa električnim uređajima.
Jarac
Glavno usmjerenje energije i pažnje kod većine Jarčeva biće u pravcu dešavanja povezanih sa  kućom i porodicom. Preokret ili iznenadna novonastala situacija, nažalost, nije tako povoljna kako u prvom momentu bude izgledala. Međutim, pažljivim razmatranjem situacije i spremnošću da nekoliko puta razgovarate o istoj temi, dovešće do povoljnog rezultata. Na ljubavnom planu draga osoba otvoreno pokazuje koliko joj je stalo do vas. Slobodni su skloni da se neočekivano odluče za povratak osobi iz prošlosti.

 Zdravlje –  oprez u saobraćaju.
Vodolija
Planetarni uplivi u ovom periodu su nepovoljni. Ono što pogoršava situaciju jeste vaša sklonost da reagujete sada kada bi trebalo ne reagovati. Imaćete utisak da vas drugi ljudi, možda partner ili poslovni ortak, provociraju i bićete skloni praskanju i impulsivnosti. Ukoliko uspijete da ne reagujete izbjeći ćete mnoge probleme. Ali se čuvajte da ne pribjegnete lažnom i nekorektnom ponašanju. Emotivno, nagli preokret situacije unijeće neophodnu dinamiku u vaše ljubavne odnose. Slobodni će rado da odbnove strast sa osobom koju poznajete.

Zdravlje – napeti nervi, alergije.
Ribe
Na poslovnom planu neočekivano će vam se ukazati šansa za napredak, ali isto tako sa većim ugledom i pozicijom, dobićete i stare probleme i odgovornosti koje napredak donosi. Vaša obećanja kojima ste skloni, biće na ispitu i ukoliko nijesu istinita, snosićete posljedice. Razmislite dva puta kada dajete obećanja i nećete pogriješiti. Emotivno, draga osoba raspoložena je isto kao i vi, jedva čeka da ste sami i da se prepustite strastima i emocijama. Slobodne Ribe se upuštaju u vezu sa starom simpatijom ne razmišljajući  o posljedicama.

Zdravlje – infekcije.