HOROSKOP

Prognoza za period od 22. do 29. januara

 

OVAN

Poslovna situacija se nastavlja iz prethodnog perioda, muka, zastoj, očekivanje i nestrpljenje da se najzad ispuni ono što ste isplanirali. Takođe, stari problem predstavlja prepreku koju pokušavate da prevaziđete. Ali, zato, sa druge strane imamo veoma su lijepe ljubavne planete, koje ukazuju na naglašeno dobro slaganje sa dragom osobom, obilje ljubavi, poljubaca, bliskosti i strasnog zajedničkog uživanja. Slobodni se upuštaju u novu ljubavnu vezu, sa žarom i vatrenim pristupom.

Zdravlje-pazite na sinuse.

BIK

Posao i dalje zadaje brige, problem još uvijek nije razriješen i prevaziđen, a moguće je i neslaganje u stavovima i ciljevima sa osobom na položaju ili sa nekim od koga vam zavisi poslovna situacija. Nije onako kako ste zamislili, a krajem sedmice ćete obnoviti papirologiju ili se ponovo baviti nedovršenim administrativnim poslovima. Na ljubavnom planu planete ukazuju na odličan period strasne ljubavi sa dragom osobom. Zajednička uživanja, bliskost, sa akcentom na tjelesna zadovoljstva. Slobodnima nova uzbudljiva veza.

 Zdravlje-dobro.

BLIZANCI

Na poslu situacija bez bitnijih promjena.  Na radnom mjestu pojavljuje se obnavljanje papirologije i bavljenje nedovršenim ugovorima, dokumentima ili učenjem. Razmišljaćete o prošlosti,  preispitivaćete se, naročito povezano sa ukućanima i porodicom. Na ljubavnom planu stari problem polako biva prevaziđen, ali ne kroz komunikaciju nego kroz djela. Naglašene erotske planete na nebu takođe ukazuju na period naglašenih strasti.Slobodnima novo poznanstvo.

Zdravlje-osjetljivi su organi za varenje.

RAK

Zastoj ili prepreka na radnom mjestu još uvijek traju – nedostatak prave podrške od strane poslovnog partnera ili saradnika glavni je izvor problema. Mnogi Rakovi će promijeniti saradnika i pokušati da obnove staru poslovnu saradnju, ali ni ova situacija ne teče glatko. Glavna dešavanja u ovom periodu su ljubavna, i to lijepa i srećna. Pomirenje ili prevazilaženje starog problema je naglašeno, za neke Rakove ovo je povratak stare ljubavi. Obostrane jake emocije začinjene su velikom bliskošću i tjelesnim kontaktom. Slobodni uživaju u flertu.

Zdravlje- dobro.

LAV

Poslovno, očekivali ste više od udruživanja ili saradnje sa novom osobom. Međutim, ipak vi vučete sve konce, od vas zavisi dalji napredak, vi se više angažujete i trudite. Ukoliko ste očekivali materijalnu podršku, izgleda da će ostati samo na praznim obećanjima. Važan ugovor ili dogovor ćete obnoviti krajem sedmice. Emotivno, odlični planetarni uticaji ukazuju na period naglašenh strasti, tjelesne ljubavi i bliskosti. Stari problem ili nesuglasice su iza vas i možete uživati u obostranoj jakoj ljubavi. Slobodnima ljubav na putu.

Zdravlje-nervoza.

DJEVICA

Na poslovnom planu situacija još  uvijek nije povoljna, ali vi ste strpljivi, obnavljate važne dogovore krajem sedmice. Ljudima rođenim u znaku Djevice ovaj period donosi  lijepe događaje vezane za ljubav i međuljudske odnose. Pred vama su nova poznanstva i prijatni kontakti sa starim prijateljima. Oni koji imaju partnera, mogu očekivati ulazak u novu ljubavnu fazu, sa više zadovoljstva i prisnosti. Neke sitnice mogu da vam smetaju, ali ukoliko ne obraćate pažnju na njih uživaćete u obostranoj ljubavi. Slobodnim novo poznanstvo ima tendenciju da se pretvori u trajnu ljubavnu vezu.

Zdravlje-dobro.

VAGA

Poslovna situacija se nastavlja sa tjeskobom, ali je vaša energija usmjerena na ljubav. Očekujte strasna osjećanja i mnogo emotivnog zadovoljstva. Proljepšaćete se, promijeniti izgled, frizuru, kupiti novu garderobu i biti spremni da se zaljubite. Očekujte mnoge komplimente i lijepe riječi. Sa dragom osobom tjelesna ljubav je naglašena,  ali uz to i  ljubomora koja je podsticajna. Slobodnima poslije kraćeg udvaranja započinje burna ljubav. 

Zdravlje-infekcija urinarnog trakta.

Škorpija

Ovaj period donosi porast zadovoljstva i optimističniji stav u odnosu na prethodni. Na poslovnom planu situacija djeluje povoljno, međutim, nemojte se suviše zalijetati niti ulaziti u neke velike i značajne poslovne poduhvate, jer osoba od koje očekujete podršku i pomoć neće biti u mogućnosti da održi obećanje. Glavni događaji u ovom periodu su ljubavni, sa naglašenim erotskim  planetama na nebu. Očekujte strast, jaku tjelesnu privlačnost i jaku tjelesnu obostranu želju za bliskošću. Stari problem je iza vas kao da nikada nije ni postojao. Slobodnima nova uzbudljiva veza.

Zdravlje-bez promjena.

Strijelac

Nijeste baš sasvim svoji, rijetko se dešava, a dešava se sada da ste zabrinuti i da razmišljate o preprekama, problemima i obavezama koje su vas u ovom periodu pritisle. Situacija se ne razvija u željenom pravcu, ovo je naročito povezano sa finansijskom situacijom. Očekivani dobitak stiže u mrvicama i sa zakašnjenjem. Emotivno, ponovo se uspostavlja dobra komunikacija između vas i drage osobe, imate iste želje i ciljeve, tako da je ovo period zajedničkih velikih planova, uživanja, provoda i naglašene tjelesne privlačnosti.

Zdravlje-prehlada.

Jarac

Samoujereni ste i sigurni u sebe, napredujete, a ljudi koji se ne slažu sa vašim idejama ne uspijevaju da vas skrenu sa puta i cilja. Bićete u situaciji da ,,kaznite” one koji vam se suprotstavljaju. Izbjegnite suviše kruto ili okrutno ponašanje, unesite saosjećanja prema onima koji su griješili, da vam se kasnije to ne bi kao bumerang vratilo. Emotivno, ovo je vrlo dobar period. Obnavljaju se jake obostrane emocije sa dragom osobom, uživate u zajedički provedenom vremenu. Slobodni odlučuju da se upuste u novu ljubav preko posla.

Zdravlje-dobro.

Vodolija

Poslovna situacija je nešto lakša i opuštenija od prethodnog perioda, ali se pojavljuju finansijske brige. Naime, zarada ili očekivani prihod kasni, ili se može desiti da stigne do vas, ali znatno umanjen i iz nekoliko puta. Mnoge Vodolije planiraju putovanje, ali se ono zbog papiroloških nepovoljnosti malo odlaže. Emotivno, prevaziđen je zastoj ili distanca između vas i drage osobe. Sada je pravi momenat da se približite jedno drugom, slijedi period jakih i pozitivnih uzajamnih osjećanja i sklada. Slobodni kroz obnovljenu komunikaciju ostvaruju ljubav.

Zdravlje-nervoza.

Ribe

Muče vas problemi  i prepreke povezane prvenstveno sa vašim poslovnim ciljevima, koji se ne ostvaruju kako ste planirali. Zastoj i obnovljena prepreka iz prošlosti aktuelni su i trajaće još neko vrijeme. Umjesto što se osvrćete unazad i pokušavate da ostvarite stare želje, hrabro se okrenite  novim idejama, imaćete više uspjeha. Na ljubavnom planu komunikacija i dogovori sa dragom osobom se obnavljaju, pred vama je period dobrog razumijevanja, sklada, ali i naglašene potrebe za tjelesnom bliskošću, dodirom i poljupcima. Slobodnim Ribama nudi se strasna nova veza.

Zdravlje-dobro.