MAGAZIN PREPORUKA

PODGORICA: Izabrana najljepša brada glavnog grada

 

Titulu najljepše brade na takmičenju ,,Prva brada Podgorice grada”, održanom juče u TC Mall of Montengro odnio je Miloš Velimirović, najbolji stajling imao je Dušan Tomić, u konkurenciji ,,sidro brada’’ prvo mjesto je pripalo Luki Zekoviću,  Vaso Kaluđerović je nagrađen u konkurenciji ,,kocka brada’’, a Vladimir Miličkovicć u kategoriji najneobičnija brada i najduži brkovi, dok je Bogdan Marcano trijumfovao u izboru za najdužu bradu. Glasanje putem internet donijelo je prvo mjesto i ,,ponosnu bradu’’ Podgorice glumcu Banetu Popoviću. 

U okviru manifestacije bila je upriličena i disciplina ,,obaranje ruku’’, a pobijedili su:  Nina Martinović u ženskoj i Luka Dabanović u muškoj konkurenciji.

Takmičenje u ispijanju piva izazvalo je veliku pažnju publike koja je svoje favorite pratila ovacijama.  Krigle ovog napitka koje su se našle pred takmičarima ,,iksirane’’ su u rekordno kratkim rokovima. U zestokoj konkurenciji, odlučivale su sekunde, a pobijedili su Jelena Mlađenović u ženskoj  i Martin Dušević u muškoj konkurenciji.

Ovo neobično takmičenje, u kojem su se na našle bradonje i brkajlije iz svih krajeva Crne Gore organizovali su  Barber shop- Podgorica, NVO Be human i kuglana ,,Moment club’’.  

Žiri su činili Karlo Zagorac iz Beograda, Miki Agić iz Pariza, Alen Demirović iz Sarajeva, Nedeljko Lazić iz Brčkog uz podršku domaćih majstora Ivana Vukčevića, Davora Pejovića i Sukija Abdovića (muški žiri) i Smiljke Miličković, Seke Martinović, Marije Bozović, Ivane Đurović, Sanje Marković i Maje Popović (ženski žiri).

This slideshow requires JavaScript.

Mn.M.

Foto: B. Šekularac