MAGAZIN PREPORUKA

,,BARBER SHOP PODGORICA”: ,,Prva brada Podgorice grada” u nedjelju u ,,Mall of Montenegru”

Barber shop-Podgorica, u saradnji sa NVO ,,Be human” i kuglanom ,,Moment Club”, 14. januara u 13 sati u Mall of Montenegru organizuje takmičenje za izbor najljepše brade Podgorice, pod sloganom ,,Prva brada Podgorice grada”. Pravo na učešće imaju svi oni koji su posvećeni njegovanju i ukrašavanju brada i ,,ukrasa muškog lica” brkova, a kako su, ne tako davno, ovi prostori bili prepoznatljivi po ovom trendu koji se polako vraća na velika vrata, očekuje se žestoka konkurencija ,,bradonja” koji imaju aspiracije na neku od nagrada koje će se dodjeljivati u nekoliko disciplinskih kategorija i to:

– Najljepša brada
– Kocka brada
– Sidro brada
– Najduža brada
– Najneobičnija brada
– Najduži brkovi
– Najbolji stajling

U žiriju će se naći ljudi koji godinama unazad važe za sam krem u ,,barber” svijetu i koji će, sigurni smo u to, biti na slatkim mukama, obzirom da je interesovanje potencijalnih učesnika, kako iz Crne Gore tako i iz zemalja regiona, veliko. Osim toga, specijalni žiri, sastavljen od poznatih dama iz javnog života, oslanjajući se na skoro nepogrešiv ženski senzibilitet i prirodnu sklonost za vizuelnu umjetnost, dodijeliće nagradu za najljepšu bradu.

Takmičenje će imati i humanitarni karakter. Polovinu novca sakupljenog od prodatih ulaznica biće uplaćeno za borbu protiv kancera prostate.

Kako se organizator pobrinuo da sve bude na visokom nivou, osim gore navedenog, spektakl će biti obogaćen i sa dvije vanredne, takmičarske, discipline u kojima brada neće važiti za obaveznu ,,ulaznicu”. U njima se mogu prijaviti svi zainteresovani, a predviđeno je da se održi u muškoj i ženskoj konkurenciji, gdje bi se učesnici, odnosno, učesnice oprobali u:

– Ispijanju piva
– Obaranju ruku

Ulaznice se mogu kupiti u klubu Moment u Mall of Montenegru, a cijena jedne iznosi 2 eura. Uz kupljenu ulaznicu posjetioci će imati i besplatno piće po izboru.